Husum har virkelig fået "gummiben" - tabte 0-3 til bundhold

FODBOLD: Det skulle være et jubel-forår og en skøn rejse mod målet – Københavnsserien. Men sådan er det desværre slet ikke gået for Husums tophold i Serie 1. I stedet er det hele ved at udvikle sig til et mindre mareridt, hvor intet lykkes og intet hænger sammen.

IMG_1812

Husums ellers hyperfarlige forward Paulo Hansen med en stor chance, men Hellas målmand klarede..

Hjemmebanen (hvis man kan kalde kunsten i Tingbjerg det), og så dagens modstander Hellas, burde være en ret overkommelig opgave. Især når man er favorit til at rykke op. Men ak nej – det blev en ualmindelig trist forestilling, som de hvidklædte gæster vandt så sikkert som 3-0 efter 2-0 ved pausen.

Det fortærskede udtryk “gummiben” er faktisk slet ikke så urealistisk at bruge i Husums tilfælde. Nerverne har tilsyneladende indfundet sig så meget, at man slet ikke kan finde den melodi, man kørte efter sidste år. Og kigger vi på de seneste fire turneringskampe, så har de blå/hvide ikke vundet en eneste sejr. Det er blevet til to uafgjorte og to nederlag !

Træningsresultaterne har heller ikke været de bedste, så det er ikke en nem situation, træner Martin krøger står i lige nu. Han skal simpelthen hive sine spillere op af sumpen – og indprente i hver af dem, at de godt kan – bare der bliver kæmpet for det. De skønne minder fra efteråret må også hives frem igen !

Desværre betød nederlaget, at nærmeste konkurrent nu indhentede tre point i toppen. Det drejer sig om Sundby BK, som er på andenpladsen kun tre point efter Husum.

Nu kommer en lille pause, og den kan betyde, at Husum måske allerede på mandag mister sin førsteplads. Her spiller Sundby nemlig ude mod Hellas, og vinder amagerkanerne den kamp, så fører de rækken på bedre score, men for en kamp mere.  De blå/hvide kommer først i kamp igen lørdag den 11. april mod VLI !

I turneringsprogrammet er kampen placeret på kunsten i Tingbjerg, men den kan rent faktisk også blive spillet i Gadelandet.  Det tjekker 2700-netavisen op på til den tid.  

                                                                                                                                                          -ny.