Husum kørte Fix over og vandt sikkert 4-1 i Pilesvinget

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, da Fix og Husum mødtes lørdag eftermiddag i det længe ventede lokalbrag i Pilesvinget. De blåhvide kørte ganske enkelt hjemmeholdet over og vandt så sikkert som 4-1 efter 2-0 ved pausen.

Allerede efter bare 5 minutter førte Husum 2-0, men herefter faldt intensiteten lidt, måske også fordi gæsterne gik lidt ned i tempo efter chokstarten. Så resten af halvlegen skete der ikke meget mere.

Efter pausen fordoblede Husum forspringet til 4-0, og først mod slutningen lykkedes det for Fix at få en enkelt reducering til slutresultatet 4-1. Selvom Fix ind i mellem viste nydelige takter, virkede kampen som om de på nuværende tidspunkt ligger et niveau under Husum.

Træner Martin Krøgers taktik var ikke at bruge for mange kræfter, når sejren var sikret. – Vi har et ret voldsomt program de næste 13 dage, sagde træneren efter kampen. – Blandt pokalkampen mod Helsingør fra Superligaen den 5. september. Men spillerne er allerede i en så god form, at jeg er fuld af fortrøstning i at nå målet – en hurtig tilbagevenden til Københavnsserien.

Husums mål i lokalopgøret blev scoret af Emil Ohmann 3 og Sebastian Stage 1.

Næste opgave er allerede på tirsdag den 29. august kl. 19.00, hvor Rødovre kommer på besøg i Husumparken.