Husum kom godt fra land med 2-1 ude over Østerbro

Husum fodbold

FODBOLD: Efter et skuffende og meget svingende forår kom Husum godt i gang med den nye turnering lørdag mod Østerbro på udebane. I en ikke særligt velspillet eller på nogen måde køn kamp vandt de blå/hvide knebent med fortjent 2-1 over Østerbro.

Hjemmeholdet kom foran efter bare fem minutter, da de scorede på en dødbold. Bedre blev det ikke, da Husum med fire minutters mellemrum fik vist en mand ud og således måtte spille med bare ni mand. Ikke desto mindre vendte kampen på det tidspunkt. På et direkte frispark udlignede Husums nye mand Jimmy Boye til 1-1, hvilket blev resultatet efter de første 45 minutter.

I anden halvleg var Jimmy Boye igen på pletten, da han scorede til 2-1 på en omstilling efter en flot bold fra Henrik Due op til Paulo Hansen, der fandt Jimmy midt for mål.

– Det var en rodet kamp, hvor begge mandskaber var tilfredse med primitivt spil, bare det kunne give tre point, sagde en trods alt tilfreds træner Martin Krøger efter kampen.

Fredag aften spilles sæsonens første hjemmekamp i Husumparken på den nye bane. Her kommer IF Føroyar på besøg med kampstart kl. 18.30. Det var færingerne, der ekspederede Husum ud af pokalturneringen for så selv senere at blive ekspederet samme vej af Hvidovre med 0-6. Mon ikke Husum er langt mere motiveret denne gang ?!!