Husum kunne have afgjort kampen tidligere, men kom i unødvendig knibe i lokalopgøret mod Fix

Husum

FODBOLD: Trods regnen mødte mellem 250-300 tilskuere op i Husumparken fredag aften for at overvære lokalbraget mellem Husum – Fix. Og det blev en lidt mærkelig kamp, som Husum burde have afgjort allerede i de første 45 minutter. I hele første halvleg blev gæsterne nærmest blæst ud af banen, og de blåhvide burde have bragt sig foran med tre-fire mål.

Nu blev det kun til et enkelt ved Kristian Dines. Men det lykkedes for Fix at udligne til 1-1 og i de sidste 30 minutter var det overraskende de rødblusede, der havde kontrol over kampen. Faktisk så meget ud til, at det skulle ende med remis, men så kom det held, der som regel følger med et tophold. Under stor jubel scorede Hossain Haidari sejrsmålet i dommerens overtid til slutresultatet 2-1 til Husum, og dermed sikrede holdet sig endnu tre vigtige point. Det var sejr nummer 15 i denne sæson, og med en enkelt uafgjort og to nederlag, ligger de blåhvide lunt i svinget.

Men kampen var et typisk eksempel på, hvor farligt storskryderi kan være før en kamp. Fodbold er og bliver altså et spil, hvor alt kan ske. Godt nok var hjemmeholdet storfavorit, men der er noget særligt ved et lokalopgør, og Fix leverede faktisk noget af det bedste spil i dette forår – i netop denne kamp !

Næste opgave for topholdet er lørdag den 23. april ude mod Dragør. Amagerkanerne har gjort det godt på det sidste, så endnu en vanskelig opgave venter. Kampen fløjtes i gang kl. 13.00.

Fix har hjemmebane i Gadelandet mod Østerbro IF samme dag ligeledes kl. 13.00.