Husum og Brønshøj bliver årets to sidste kvartalsvindere

FODBOLD: Med Husums suveræne førsteplads i den københavnske Serie 1 og Brønshøjs kvalifikation til oprykningsspillet i foråret, har vi fundet de to sidste kvartalsvindere.

Husum fodbold

Holdfoto-efteraar-2015_fullarticle

Dermed er følgende nominerede til 2700-Sportsprisen 2015:

IF Stadion

Boldklubben Fix

Husum Boldklub                                              

Brønshøj Boldklub

4479

Tidligere på året fik håndboldspillerne fra Stadion kvartalsprisen efter en flot sæson, hvor holdet var meget tæt på at ryge i 1. division efter play-off kampe.

Dernæst fulgte Boldklubben Fix efter oprykningen til Serie 1, som blev til efter meget overbevisende spil og hele 100 mål i bagagen.

Det med lige at følge kvartalet kan godt være lidt svært. Derfor har vi nu to på én gang, da vi tålmodigt og spændte har ventet på fodboldafslutningen her i efteråret. Men i begge tilfælde gik det godt. Husum Boldklub har haft et forrygende efterår med 11 sejre, en enkelt uafgjort og et nederlag. Det har givet de blå/hvide en sikker førsteplads med fire point ned til nærmeste efterfølger i en meget svær række. Brønshøj har længe ligget på vippen, så først på sidste spilledag blev det en kendsgerning, at de sort/gule til foråret skal spille i oprykningsrækken. Med alt taget i betragtning, så også i dette tilfælde en flot præstation.

Tirsdag den 1. december vil begge klubber få overrakt kvartalsprisen i Restaurant Gaardhaven, som sammen med 2700-netavisen står for uddelingen af denne sportspris.

I midten af julemåneden starter så den store afstemning, som kører til nytårsaften kl. 25.59. Det er her læserne alene, der bestemmer, hvem der skal have prisen i 2015. Den vil så blive uddelt i første halvdel af januar måned.

Men foreløbig tillykke til Husum og Brønshøj !