Husum spillede sig på en foreløbig førsteplads med 4-1 sejr i Husumparken

Husum fodbold

FODBOLD: Husum har fået en forrygende start på den nye sæson. I sidste uge vandt de blå/hvide på udebane med 2-1 over Østerbro, og fredag aften blev det til en sikker sejr på 4-1 over IF Føroyar i Husumparken, hvor man samtidig indviede den nye, flotte kunstgræsbane rent officielt. Husum spillede en kanon første halvleg, hvor holdet bragte sig i front 3-0. Efter pausen blev det 4-0, før fik gæsterne reduceret, men sejren kom aldrig i fare, og med de tre point spillede Husum sig dermed op på en foreløbig førsteplads. Den kan godt ryge lørdag, da hold lige under med en kamp mindre får spillet. Men det tegner lovende.  Målscorerne i aftenens kamp var Lasse Syndergaard 1 Paulo Hansen 1  og Jimmi “BOMBER” Boye 2.

Både før og efter kampen blev der festet i klublokalerne med god mad og musik, og sejren var med til at give arrangementet et yderligere pift.

Nu bliver der en lille kunstpause før næste kamp, som også er hjemme i Husumparken. Det er mod Vigerslev tirsdag den 1. september kl. 18.15