Husum tabte 3-4 til Sunred

125894

FODBOLD: Fredag aften spillede Husum træningskamp mod Sunred Beach fra Serie 2, og det endte med et knebent nederlag på 3-4. Det var tydeligt de blå/hvide eksperimenterede kraftigt, hvilket spillet bar præg af. Det hang simpelthen ikke sammen. Ret hurtigt ind i kampen kom Husum bagud 2-0, men kort før pausen reducerede Lasse Syndergaard til 2-1. Midt i 2. halvleg udlignede Mikken Holtsø til 2-2, men da Husum samtidigt skiftede yderligere ud på holdet, kostede det hurtigt et par mål. Lasse Syndergaard fik dog reduceret kort før tid til slutresultatet 4-3. Som sådan var det en god kamp, som gav træner Martin Kröger svar på en masse ting. Næste træningskamp er på fredag i Tingbjerg, hvor Husum tager imod Heimdal. Der fløjtes op kl. 19.