Husum Torv er blevet degraderet til at blive Danmarks kedeligste torv i julemåneden

 

076-e1478189217997

Så hyggeligt så der ud på Husum Torv for få år siden i julemåneden, før man pludselig fandt på at flytte bydelens juletræ hen på hjørnet af Husumvej og Frederikssundsvej. Man gjorde det til trods for, at bydelens juletræ i generationer har stået og knejset på Husum Torv i julemåneden. Vi har på netavisen fået en del prik på skulderen med spørgsmålet, om træet vender tilbage til rette sted. Og desværre fornemmer vi, at det ikke sker.

Vi mener ikke, bydelens juletræ nogensinde vil få samme effekt på det nye sted. Det var førhen nærmest et samlingspunkt på Husum Torv, og det vil det aldrig blive på hjørnet af Husumvej. Man har ganske enkelt blæst på traditionerne og har bare besluttet at lave om på tingene. Det skete mens Områdefornyelsen endnu var  i gang.

Allerede det første år Husum Torv blev degraderet i julemåneden, modtog netavisen flere klagesuk fra forundrede borgere. Hvorfor nu det ? Hvad sker der ? Hvem i alverden har fundet på det ? Mange fattede det simpelthen ikke, og egentlig ganske pudsigt, så dukker spørgsmålene op igen, ligesom man måske troede, at alle i Husum havde accepteret flytningen.

071

Ja hyggeligt så det bestemt ud, og lige netop dér hvor man lagde mest mærke til det.

Lad os håbe nogen vil komme til fornuft på et tidspunkt, så Husum Torv atter kan få bydelens juletræ, hvor det hører hjemme. Fra Husum Torvs juletræsfond vil der sandsynligvis lyde følgende – den nye beliggenhed giver bedre økonomisk dækning, end torvet formåede, og derfor må vi følge med. Men har man forsøgt på torvet ? 2700-netavisen er i hvert fald klar med et bidrag, hvis juletræet vender hjem igen.