Husum vandt fjerde sejr på stribe i intenst topopgør i Husumparken

FODBOLD: Der var lagt op til lidt af et topopgør i Husumparken tirsdag aften, da de to hold med maksimumpoint Husum og Østerbro tørnede sammen. Og ingen af de mange tilskuere blev skuffet. Fra første fløjt var det en intenst fight om hver bold. Kort sagt – der blev gået til stålet, så det bragede.

IMG_1109Det brændte alvorligt på i Østerbros forsvar ind i mellem, men de var hele tiden farlige på kontraer

Før kampen gjorde træner Martin Krøger opmærksom på, at modstanderen Østerbro ville blive en hård opgave, men at hans spillere var klar. Men det ville være forkert at sige, at forsvaret hos hjemmeholdet fungerede fra kampens start. Gæsterne havde for nemt med kontraer, og det var også på en sådan, at Østerbro bragte sig foran 1-0. Husum havde ellers et spinkelt overtag og enkelte farlige chancer inden da.

IMG_1115

Groft frispark mod Paulo Hansen lige udenfor feltet

Målet gav endnu mere benzin på bålet, og det kostede et gult kort til Husum, som i de efterfølgende 10 minutter måtte spille med en mand i undertal. Det var imidlertid i den periode, det lykkedes at få udlignet. Et groft frispark lige udenfor straffesparkfeltet bankede Paulo Hansen i nettet mellem venner og fjender. Det rystede Østerbro en smule, men resten af halvlegen kørte stort set i samme gear.

IMG_1116Og bum – selv samme spiller kanonerer bolden i kassen mellem venner og fjender. Kig godt efter, den er på vej i netmaskerne t.v. for målmanden.

Krøger talte højt

I pausen fik Husum spillerne ikke så lidt af en opsang. Træner Martin Krøger talte højt og bestemt og ønskede helt klart en mere disciplineret og fokuseret indsats på banen.

IMG_1135

Træner Martin Krøger talte med store bogstaver i pausen

Han opfordrede sine spillere til at vise det, de kan og står for. Det var ikke en decideret skideballe, men lugtede lidt af det. Og talen bar åbenbart frugt, for især forsvaret fungerede langt bedre i anden halvleg, hvor det igen var Husum, der lige lå den tak over Østerbro holdet. Selvom også den var intenst, kunne man godt begynde at fornemme, at tempoet havde været højt, efterhånden som man nærmede sig kampens afslutning.

IMG_1123

Man kunne godt se, det var to tophold, der spillede. Og tempoet og intensiteten var i højsædet

Begge lejre havde så småt indstillet sig på uafgjort, hvilket på en måde også havde været til at leve med, men der kom alligevel i afgørelse. I de døende sekunder fik Glen Marcher bragt hjemmeholdet foran 2-1 under stor jubel, og dermed kunne Husum forlade banen for fjerde gang i træk som sejrherrer. Det har bragt de blå/hvide op i førergruppen i Serie 1 sammen med Dragør, som også har maksimumpoint samt Heimdal. Alle har 12 point, sidstnævnte dog for en kamp mere.

Næste opgave for de Husum er søndag den 14. september i Mimersparken mod Nørrebro United, som også har fået en god start. Der er bestemt ingen lette kampe i rækken. Kampen fløjtes op kl. 13.30.