Husum vendte truende nederlag til sikker 4-2 sejr over Skjold

FB1FODBOLD: Så er Husum atter på sporet efter en flot og sikker 4-2 sejr lørdag eftermiddag over Skjold på hjemmebanen i Husumparken. Det skete efter en ganske underholdende kamp, hvor stillingen ved pausen var 1-1. Gæsterne bragte sig foran efter 10 minutter, men Rasmus Rosenberg bragte balance i regnskabet syv minutter senere til 1-1, hvilket blev første halvlegs resultat.

Efter pausen skulle der gå 17 minutter, før kampens tredje mål blev scoret, og det var desværre Skjold, som igen bragte sig foran. Men her viste Husum stor moral og vilje til at komme tilbage. Man gik jo efter en sejr i dagens kamp ! Så det blev 2-2 ved Josef Moussa et kvarter før tid, og efter 80 minutter eksploderede hjemmeholdet nærmest med to mål yderligere indenfor samme minut begge signeret Mikkel Fredskov Howalt. Resten af kampen kørte de blå/hvide stille og roligt hjem, og stor var jublen, da dommeren kunne fløjte kampen af. Endelig en sejr – og måske også en masse selvtillid banket ind i spillerne. De havde den rette indstilling og lod sig ikke slå ud !!

Næste kamp er nærmest et lokalopgør, idet Husum skal spille mod Union på Genforeningspladsen. Den kamp spilles lørdag den 1. oktober kl. 13.00 – og mon ikke der lægges op til et brag af en kamp med masser af tilskuere ?!!

Vi forventer at kunne bringe friske billeder fra kampen lidt senere på eftermiddagen !