Husumparken får sin kunstgræsbane, men ...

husumparken 1Der kommer til at ske mange nye tiltag på Husums hjemmebane, men et hegn og et lysanlæg er ikke med i dispensationen ..

Husumparken får sin kunstgræsbane, det står fast, efter at man netop har givet dispensation til projektet. Men det giver ikke anledning til jubel i Husum Boldklub, for man vil ikke sætte hverken hegn eller lysanlæg op omkring banen. Det betyder, man ikke kan benytte den om vinteren. Og hvor meget glæde har man så af den ?

Efter en sådan afgørelse, er der normalt fire ugers frist til at anke, og det er, efter hvad netavisen erfarer, hvad Husum Boldklub har tænkt sig at gøre. En kunstgræsbane uden lys er ikke meget bevendt, når man tænker på, at den skal bruges om vinteren, og der er det jo som bekendt ikke særlig lyst om aftenen. Hegnet er også en ret nødvendig ting, men det kan evt. undværes i en periode. Modstanderne til projektet er Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet, og de har naturligvis også anke mulighed. Så spændende, hvad det hele ender med.