Husums formand trak i fodboldtøjet og fik sammen med flere fra bestyrelsen succes ved VM i straffespark - de gamle ka' endnu

Hvorfor ligge under for sin søn, når man stadig har det i sig ? Sådan tænkte Husums Boldklubs formand Johnny Nielsen for nylig, da han læste om VM i straffespark, som skulle afholdes i Køge. Her har sønnen Patrick slået sine folder med succes på holdet “Team Tyk”, som vi før har skrevet om her i netavisen. Så formanden førte sine tanker ud i livet, og det kom der en yderst overraskende og sjov oplevelse ud af, som formanden her vil berette om ..
 
– Det hele startede med at jeg ville lave lidt fis med min søn, som jo er med i Team Tyk, og som jeg synes er super lavet. Så i sjov siger jeg, at jeg også stiller et hold ved næste turnering. Så vi er fem gamle fra Superveteran i Husum, som meldte os til, og kun for at få en undskyldning til at hygge os.
Vi tilmelder os derfor som Husums Tunge Drenge, og det var der mange, som syntes var et cool navn, da vi var i Køge.
Det viser sig, at fem af vores førsteholdspillere også har tilmeldt sig stævnet og kalder sig Team Show.
Nå men vi laver vores egen lille fest med de tre hold, da vi er to Husum hold samt halvdelen af Team Tyk, som er fra Husum, og vi heppede på hinanden, når der skulle sparkes straffe, og ellers stod den på hygge og kolde øl !!
 
10934101_1087925221224405_2714666579661642309_o
 
Det var ikke så lidt af en overraskelse, at spillere fra vores førstehold var med i turneringen, så det gjorde det hele endnu mere festligt. Her giver vi hinanden et kram før finalekampen
 
Men det ender så overraskende med, at mit hold går videre som nr. 2 i vores pulje, og er i 1/8 finalen. Det kom jo bag på os, og ja så vinder vi sgu også den, og er lige pludselig i 1/4 finalen, hvor vi møder det hold, som slog os i den første kamp i vores egen pulje. Efter forlængelse stod vi lige efter fem spark, men der trak vi det længste strå, og så var vi lige pludselig i semifinalen. Det var jo helt ude på dybt vand, at vi skulle komme så langt, og da vores førstehold så gik hen og efter en gyser vandt deres semifinale, siger de til os, “nu går i ind og banker dem, og så bliver det en ren finale mellem to Husum Hold det kunne da være sjovt” ..
11336909_1087925467891047_8141921508379464375_o
 
Så er der pludselig præmieoverrækkelse. Man tror jo nærmest, det er løgn – og så to hold fra Husum
 
I semifinalen blev det også en gyser, og efter endnu en forlængelse, trækker vi igen det længste strå, og helt uvirkeligt er vi så i finalen, hvilket ingen af os eller alle de andre tilstedeværende lige havde regnet med. Men her kom vi så til kort, eller det vil sige, vi presser vores førstehold helt ud til det sidste og taber ganske ganske knebent med 3-2 !  Men for os der var hver kamp jo bare fest, og igen helt urealistisk vi kommer så langt. Om det var fordi formanden her var et flyvende plankeværk på målet, ja det skal jeg ikke kunne sige !!
11249631_1087925751224352_2456767065084998555_o
 
Livet er sgu mærkeligt engang i mellem. En joke udviklede sig til, at vi endte med at stå som finalister i Køge sammen med spillere fra vores førstehold. Nyd familiebilledet ..
 
Nu er vi imidlertid oven i hatten kvalificeret til det helt store finale stævne lørdag den 27. juni, som foregår på Rådhuspladsen.
VM afholdes i ni byer fordelt i hele landet, og så kåres der en vinder samt de fire bedste fra hver by, som så kvalificerer sig til selve finale stævnet om at blive “Verdensmester i Straffe”, der er et stævne, som DBU afholder. Så det er ikke bare et lille mini stævne. I Køge var både DBU formanden og Borgmesteren der til at åbne ballet, skyde straffe selv og så holde diverse taler.
 
Nå men det var nu kanon sjovt, og jeg må sige, at jeg stadig er mørbanket og øm i hele kroppen efter alle de ture i jorden i forsøget på at redde så mange skud som muligt, slutter formanden med et kæmpe smil sin gribende beretning !
 
På “Husums Tunge Drenge” deltog følgende:
Tony Christensen (ungdomsformand) – Onkel Anders (holdleder 1 holdet) – Michael Schou (Kasserer) – Jan Berg (spiller på Sup.Veteran) og så Formanden, så det var jo en hel del fra bestyrelsen, der fik lov at røre sig ..