Hvem skal egentlig fjerne dette plakatsvineri i bydelene ??

pla1

Man må undres en smule, for hvem skal egentlig fjerne de mange plakater, som hænger og vansyner rundt omkring i bydelene ? Det kan godt accepteres, at man sætter enkelte plakater op før et arrangement, men når det så er overstået, så må det vel være på sin plads at få dem fjernet igen. Det sker bare ikke altid, og er det rimeligt ? Man burde tro, det er de samme personer, som har hængt dem op, som også sørger for at rense ned efter sig. 

pla2

På en lille rundtur i Husum indenfor et par hundrede meter, stødte vi ind i disse eksempler, vi her har foreviget. Kønt ser det jo ikke ud. Og nysgerrigheden overvandt os, så vi kontaktede først Københavns Politi for at spørge os frem. Her svarede man, at politiet kun tog sig af valgplakater, og at vi nok burde kontakte Teknisk Forvaltning i Københavns Kommune.

pla3

Det gjorde vi så. Herfra endte vi i Byens Drift, som kun tog imod en mail. Den har vi så sendt med plakatspørgsmålet, og på kvitteringen fra denne afdeling fremgår det, at vi kan forvente svar inden 10 dage.

Jamen så må vi jo vente. Men læg selv mærke til, hvor mange steder, bydelene er plastret til med diverse grimme plakater

                                                            .pla4

 

Se her forholder det sig anderledes. I de specielle plakatsøjler betaler man for at have sin plakat hængende, og der bliver de automatisk fjernet, når pågældende annoncerede arrangement er overstået – eller den annoncerede reklameaktivitet er afsluttet. Det selvfølgelig ikke gratis, men fuld respekt for den fremgangsmåde !