Hvidovre slog Brønshøj 4-3 i nyttig træningskamp

Brønshøj - Hvidovre 2Der blev gået ganske godt til den i varmen. Her er Fleckner i nærkamp med en Hvidovre spiller.

Brønshøj dominerede, men tabte ..

49 dage var der gået siden sidst, man kunne opleve BB’s divisionshold på Tingbjerg Ground, men lørdag var der inviteret til træningskamp mod Hvidovre.

Blot en uge før det går løs var dette en god lejlighed til et gensyn med de ”gamle” spillere, men bestemt også til at se de nye hvepse an. Det er jo en spændende sæson vi går i møde med en lang række nye spillere, og med vores nye træner Carit Falch.

Selv om det er ferietid, havde det gode vejr lokket mange BB-tilhængere til, og de fik set en kamp, hvor Brønshøj gennem hele kampen var dominerende. Alligevel blev det til et nederlag på 3-4.
I 1. halvleg fik vi set et velspillende Brønshøj hold med højt pres, godt spil op af banen, og god udnyttelse af kanterne. Specielt imponerede Sebastian Dalgaard.

Brønshøj - Hvidovre 3

Her scorer Mikkel Nøhr til 1-0 på straffe.

Det var da også Dalgaard, der efter 20 minutter fremtvang et straffespark efter en dribletur. Et straffespark, som Mikkel Christensen sikkert omsatte i mål.

Men efter yderligere et kvarter kom udligningen på et af Hvidovres få angreb.

Kort ind i 2. halvleg blev det så 2-1 til Brønshøj på et af Kasper Sørensens sjældne mål efter godt forarbejde af Mikkel Christensen og Granskov.

Og så fik man set, at defensiven ikke er helt på plads. 2 mål af Hvidovre, deraf et endog meget tyndt frispark mod Gabel, bragte Hvidovre på 2-3, men et herligt, herligt langskud af Sebastian Lassen bragte Brønshøj på 3-3.

Endelig kunne Hvidovre bringe sig foran til slutresultatet 3-4 med et mål, der nok ikke ville være blevet scoret hvis BB’s defensiv havde været mere sammenspillet.

Som Carit Falch sagde efter kampen: – Det er en træningskamp, og ingen katastrofe. Men det jeg så defensivt de sidste 10-15 minutter skal vi selvfølgelig have rettet.

Varmen har utvivlsomt også spillet ind, ligesom der det sidste kvarter blev foretaget en del ind- og udskiftninger. I alt blev brugt 17 spillere, deraf nogle prøvespillere.