Hvor er det skønt - lige nu imponerer Falkens tropper ..

FODBOLD: Det startede temmelig skidt – og der skulle gå 11 kampe, før BB endelig kom på tavlen med en sejr i 1. division. Men træner Carit Falch blev ved med at berolige og bede om tålmodighed hos alle Brønshøj-tilhængere. Han troede 100 pct. på sit projekt.

Og hvad sker der så lige for øjeblikket ?

1453363_895237017153496_2948149397366445488_n

Det store smil er på hos Carit Falch, hans spillere og supporterne – og hvor er det dog fortjent …

Ja kigger vi på de seneste seks spillede kampe, så har BB vundet de tre og spillet resten uafgjort. Men der er altså vigtige betragtninger at gøre sig i den forbindelse. For det første er der i de seks kampe kun scoret to mål mod BB, og det ene af dem var endda på straffe. Der er holdt clean sheet i de sidste fire, og de sort/gule har vundet de seneste to. Altså en pil der peger direkte op a’ – og man fornemmer ligefrem, at Falkens mandskab virkelig har fået selvtillid og selv tror på det.

For de hårdt prøvede supportere og BB-tilhængere i almindelighed har det været en rædselsfuld start på sæsonen, men alle har respekteret den nye træners arbejde med sit nye hold – og har lyttet til hans bøn om tålmodighed. Så derfor fortjener a l l e at have armene i vejret og nyde fremgangen. Selvfølgelig !

Sejren i Skive – fuldt fortjent

Både trænere og spillere kom til Skive med fuld respekt for hjemmeholdet. Nordjyderne har gjort det glimrende indtil nu og havde faktisk lige klaret 0-0 på Århus Stadion mod AGF. Men de sort/gule fulgte taktikken og konceptet, og så blev det hele krydret med en fantastisk fighterindsats over hele linjen.

2700-netavisens udsendte Christian Haslund fik disse indtryk fra kampen ..

BB 1

Brønshøj skulle forsøge at følge op på sidste weekends sejr over AB, da turen i dag gik til Skive, og selvom vi måtte vente i 83 minutter, leverede holdet, og på to mål af Granskov kunne Hvepsene tage hjem til hovedstaden med alle 3 point, da det blev til en 2-0 sejr i assistenttræner Poul Olesens hjemby.

Skive startede ellers bedst, og Brønshøj lykkedes ikke med meget de første 5 minutter. Men de sort/gule overtog efterhånden spillet uden dog at nå frem til de helt store muligheder.

Jyderne satsede derimod på omstillinger, og selvom de var hurtige til at komme op i nærheden af Brønshøjs felt, fik forsvaret pillet bolden fra skibonitterne gang på gang.

Den bedste mulighed i 1. halvleg tilfaldt Skive efter 39 minutter, men. Dannevang fik slået bolden til hjørnespark.

En chancefattig 1. halvleg, hvor Brønshøj var bedst, men lige manglede det sidste og afgørende punch.

Skive kom bedst ud til 2. halvleg, og BB var på hælene det første kvarter. Dannevang måtte bl.a. hive en stor redning frem, hvor returen endte hos en Skive-spiller, som heldigvis sparkede over det tomme mål.
BB3

Glæde hos BB-spillerne efter kampen – og selvfølgelig skal man hen foran til de tilrejsende supportere og sige tak ..

Med en halv time tilbage fik Brønshøj bedre og bedre fat, og en aflevering fra Tahir til Granskov endte med et straffespark til Hvepsene, da sidstnævnte blev fældet i det kriminelle felt.

Det var Henningsen, som skulle tage straffesparket, og normalt er han sikkerheden selv, men denne gang vandt målmanden, da han glimrende fik reddet bolden. Returen endte hos en Brønshøj-spiller, men hans hovedstød røg ved siden af mål.

Bare syv minutter før tid kom målet til Brønshøj. Tahir tog et frispark hurtigt, hvor han fandt Granskov, som fik bolden med sig og kunne prikke den forbi keeperen og i mål. 1-0 til Brønshøj.

Skive smed derefter det hele frem, hvilket gav nogle gode kontramuligheder til Hvepsene, og to minutter inde i dommernes overtid fandt Lassen en helt fri Granskov, som sikkert kunne lukke og slukke kampen med sit 2. mål i kampen.

BB4

Verdens bedste hvepse-supportere. Om så holdet spiller på Nordpolen, er de med …

Det blev derfor en fortjent 2-0 sejr til Hvepsene, som gav Skive deres første hjemmebanenederlag i denne sæson. Der skal også lyde en stor tak til de Hvepsefans, der havde taget turen til Skive, og som under hele kampen fik overdøvet Skives tilhængere.

Opstillingen:
Nicklas Dannevang – Mads Gabel, Jesper Fleckner, Lars Emil Juel Andersen, Oliver Fredsted – Nuri Mustafi, Mikkel Nøhr Christensen (78. Oke Akpoveta) – Casper Henningsen, Sani Tahir, Sebastian Dalgaard (67. Sebastian Lassen) – Andreas Granskov (90. Aleksandar Lazarevic)

Ikke benyttet:
Yousuf Butt, Sebastian Grubak Salomonsen, Anders Vest-Hansen, Simon Raahave

Næste opgave er på lørdag den 18. oktober kl. 15.00, når HB Køge kommer på besøg i Tingbjerg. Sjællænderne spillede 1-1 mod Vejle søndag eftermiddag.