Hyld de frivillige på EnergiCenter Voldparken

P1010691Hyld de frivillige på EnergiCenter Voldparken

 Københavnerne kan nu være med til at hylde byens mange frivillige, der hver dag gør en ekstra indsats for byens borgere og sætter præg på byen. EnergiCenter Voldparken er nomineret i Partnerskabsprisen i Københavns Kommune, og nu er det op til byens borgere at udvælge, hvilke favoritter der skal løbe af med priserne.

Frivillige kræfter yder hver dag en kæmpe indsats i samfundet. Indsatserne har stor betydning for andre mennesker og gør samtidig byen til et bedre og mere spændende sted at bo i. Frivillighedens Dag sætter fokus på den forskel, de frivillige kræfter gør i samfundet, og fejrer frivilligheden med en storslået fest i slutningen af september.

EnergiCenter Voldparken nomineret

EnergiCenter Voldparken er indstillet til Årets Partnerskab 2014. På EnergiCenter Voldparken skabes og fastholdes aktiviteter af ildsjæle, og EnergiCenter Voldparken støtter dem, der gør en frivillig indsats for at skabe aktiviteter for andre. Derfor er det specielle ved nomineringen, at den ikke kun er en pris for enkelte projekter eller foreninger, men en fælles anerkendelse af alle de frivillige der dagligt bruger EnergiCenter Voldparken.

Carl Christian Ebbesen anbefaler at stemme

Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) opfordrer alle til at stemme på netop den frivillige og de projekter, der fortjener særlig opmærksomhed for deres frivillige engagement.

Jeg håber, at rigtig mange vil benytte sig af lejligheden til at stemme på deres frivillige favorit. Det er en unik mulighed for at anerkende alle de frivillige, der hver dag er med til at gøre København til en bedre by at bo i, siger kultur- og fritidsborgmesteren og fortsætter:

– I Københavns Kommune vil vi gerne hylde et aktivt medborgerskab. Derfor er det også naturligt, at det er københavnerne, der skal bestemme, hvem der skal vinde. De frivillige initiativer og projekter er lavet af borgere i byen for borgere i byen, siger Carl Christian Ebbesen, som er formand for den jury, der har udvalgt de nominerede.

Vinderne kåres ved et lukket prisuddelingsshow i festsalen på Københavns Rådhus med prisoverrækkelser af blandt andet kultur- og Fritidsborgmester Carl

Christian Ebbesen. Det foregår fredag den 26. september, som er den nationale Frivillig Fredag.

Sådan stemmer man

Afstemningen løber i perioden til og med mandag den 15. september. Man kan se en kort portrætvideo af EnergiCenter Voldparken og afgive sine stemmer på frivillighedensdag.dk