IF Stadion rejste sig i lokalgyser mod FIF og vandt 23-22 ..

HÅNDBOLD: Torsdagens kamp i mændenes 2. division i håndbold mellem IF Stadion og FIF blev noget af en gyser. Brønshøj drengene havde lovet hinanden og træneren, at det ærgerlige og unødvendige nederlag mod Holte i sidste uge skulle revancheres. Så der var lagt op til en både interessant og spændende dyst mod et af de hold, Stadion helst ikke vil tabe til – FIF.

images

Lad os slå fast med det samme, at det blev en meget tæt og uhyre intens kamp, som i virkeligheden kunne have gået til hver side. Men det lykkedes for Stadion at vinde 23-22 efter 11-11 ved pausen. Alene cifrene fortæller, at det blev en meget jævnbyrdig affære. Og faktisk med to ret så forskellige halvlege. Første halvdel af matchen var nemlig lidt rodet med tekniske fejl fra begge sider, og det var tydeligt, at nerverne spillede ind. Uafgjort efter 30 minutter var derfor i orden.

Efter pausen blev der lukket mere op. Det var stadig tæt, men det lykkedes hjemmeholdet at bringe sig på 19-17, hvilket fik panderynkerne til dukke frem på de tilhængere, som havde taget turen til Frederiksberg. Men de sidste 12-13 minutter begyndte Stadions forsvar for alvor at stå stærkt, og det lykkedes at kæmpe sig op på 20-20. Det var uhyre hektiske minutter, og det skulle blive endnu værre for nerverne. For gæsterne fik nemlig bragt sig på 21-20, hvilket var første føring i kampen, og sandelig også 22-20. Så blev en Stadion spiller udvist de sidste to minutter, og FIF fik reduceret til 22-21. Men fantastisk svarede gæsterne igen trods en mand i undertal og scorede til 23-21. Hjemmeholdet fik så tilkendt et straffekast, som de udnyttede. 23-22 og 15 sekunder igen, som Stadion skulle have til at gå med bare fem mand i marken. Men det lykkedes, og forståelig jubel og glæde hos spillerne, da dommerne fløjtede af.

Efter et kvarters spil skiftede Stadion målmand. Det blev den nye Kasper Larsen – og han klarede sig glimrende. Især i kampens sidste hektiske fase, viste han sit værd.

Blandt målscorerne kan nævnes Christoffer Hjort, Michael Jensen og Lars Michael Schou med hver 4 kasser.

Da samtidig Holte tabte sin kamp, fik Stadion indhentet det tabte på under en uge, og ligger nu blandt de hold, som nærmest har skilt sig ud i toppen. Godt gået drenge !!

På torsdag den 6. november kl. 20.15 er det nyt lokalopgør, når Rødovre kommer på besøg i Bellahøj Hallen. Det ville være en god ide at møde op og støtte de lokale håndboldspillere i kampen om hurtig tilbagevenden til 1. division.