Intenst mosederby da BB for tredje gang i sæsonen tog point fra AB

DSC_0349 (1024x434)

Så er hvepsesupporterne på plads i Gladsaxe Stadion – og det kunne høres ..

Brønshøj og AB spillede nok en gang 1-1, da de to hold mødtes i sæsonens tredje mosederby. Jakob Andreasen stod for hvepsenes mål.

2700-netavisens udsendte medarbejder Christian Haslund til lokalderby i Gladsaxe

Det var en intens kamp, hvor der var masser af chancer til begge hold i 1. halvleg, mens det efter pausen blev en rodet og chancefattig affære med et AB hold, der pressede mest på, men Brønshøj der havde den største chance.

Eneste ændring i startopstillingen i forhold til kampen mod AGF var, at Andreas Granskov erstattede en skadet Oke Akpoveta.

AB startede kampen med et gevaldigt tryk på Brønshøjs bagerste, og inden der var spillet 3 minutter havde hjemmeholdet haft 3 afslutninger, hvor Nichlas Rohde var tættest på, men Nicklas Dannevang fik slået bolden til hjørne.

Begge hold havde herefter flere gode forsøg udefra, men gang på gang manglede præcisionen, eller også sad skuddet lige på målmanden. Men efter 26 minutter opstod kampens hidtil bedste mulighed, da Oliver Fredsted sendte bolden ind i feltet. Her fik Casper Henningsen hovedet på bolden, som han kontrolleret sendte mod mål, forsøget strøg dog lige forbi den ene opstander.

Da de tog hold mødtes i starten af april, var der kun spillet 3 minutter, da Nichlas Rohde gjorde det til 1-0, og det var igen i dag ham, der åbnede scoringen, da han noget heldigt fik bolden med sig og i to omgange fik sparket bolden i kassen.

Den føring holdt dog kun et minut. Kasper Sørensen fik spillet bolden ud til Casper Henningsen, der fik sit indlæg halvt blokeret, men bolden fandt vej ind til midten af feltet, hvor Jakob Andreasen kunne heade bolden i mål til hans første scoring i Brønshøj-trøjen.

DSC_0296 (1024x678)

Så er der udlignet – Jakob Andreasen har headet bolden i kassen til 1-1

Brønshøj sad herefter på resten af 1. halvleg, men bortset fra et par skud uden for feltet, af Nuri Mustafi og Mikkel Nøhr, blev det ikke til flere chancer, og holdene kunne gå til pause med stillingen 1-1.

Brønshøj har haft en tendens i de sidste par kampe, at overlade initiativet til det andet hold i 2. halvleg, og i dag gentog mønstret sig. Men på trods af spilovertag og massivt pres lykkedes det ikke for AB at producere chancer. Det farligste Nicklas Dannevang skulle tage sig af, var nogle giftige indlæg.

Bedste mulighed i 2. halvleg tilfaldt hvepsenes topscorer Andreas Granskov, da han et kvarter før tid brød igennem venstre side, men måtte se sit forsøg gå forbi mål.

Det hele sluttede derfor 1-1, hvilket nu er sket 6 gange i de seneste 10 kampe mod AB.

Næste kamp for Brønshøj er lørdag den 16. maj kl. 15 på Tingbjerg Idrætspark, når de for fjerde gang denne sæson møder Skive.

DSC_0094 (1024x654)

Et fantastisk syn – hvepse supporterne er på vej til slaget om mosen ..

Men kan man ikke vente helt til lørdag, så er der mulighed for at se Brønshøjs formstærke andethold, der skal forsøge at tage den femte sejr i træk, når de hjemme møder Union i morgen, mandag, kl. 19.00