Irsk bluesmusik i Pilegården på torsdag

GD-GUITAR-GREEN-WALL-PR

Fede blues-riffs, høje kindben og en hæsblæsende vokal. Irske Grainne Duffy giver en tilbagelænet blueskoncert med masser af nerve i Pilegården torsdag den 6. oktober kl. 20.

Stemmen er lige så rå, som den er passioneret og akkompagnementet på guitaren er simpelt, melodisk og med flotte fraseringer. Grainne Duffy er blevet sammenlignet med Bonnie Rait og har turneret vidt og bredt, samt spillet på fremtrædende festivaler som Glastonbury, Blues du Passion og Tremblant International Festival.

Hun har arbejdet sammen med Nico Bolas, som også har samarbejdet med navne som Neil Young, Los Lobos og Keith Richards, og i år er hun tilbage i USA for at indspille sammen med Justin Stanley, der er kendt for sit samarbejde med blandt andre Beck og Eric Clapton. Med andre ord: Oplev en sangerinde, som du garanteret kommer til at høre mere til på den internationale bluesscene.

Billetter koster 120 kr. i forslag på Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside. Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Statens Kunstråd.