Ja der er ikke ligefrem kø foran Bellahøj Friluftsbad for tiden

– men vi nægter at bringe kedelige regnvejrsbilleder. Vi vil have solen og varmen tilbage

bellabad3

                         Badebilleder fra solskinsperioden sidste år, hvor alle muntrede sig i vandet

Den 1. juni åbnede sæsonen for Bellahøj Friluftsbad, som hører under Bellahøj Svømmestadion. Og det skete med brask og bram midt i den fedeste periode vejrmæssigt. Faktisk havde man en kø til åbningen, som nærmest strakte sig helt ned til Brønshøj Torv. Flere tusind forventningsfulde og svedige gæster glædede sig til at komme ind på det skønne område og få en dukkert.

Det var en flyvende start, man kunne fryde sig over, men springer vi frem til i dag, så har piben fået en anden lyd. Godt nok kommer der i gennemsnit omkring tusind gæster om dagen, men det er slet ikke i nærheden af de flotte tal i starten.

bellabad1

                                     Det er sådan, alle gerne vil opleve den skønne oase i Brønshøj

Men det ved man jo i forvejen. Vejret er alt afgørende for besøgstallene. Så det er klart, man håber på en kraftig vejr forandring, inden badet lukker for sæsonen den 30. august.

Der er ikke sket de store udsving i den dejlige oase. Badeforholdene er helt de samme, og selvom det aldrig bliver som det gamle romantiske friluftsbad, så er området skønt og med mange muligheder.

Men bemærk lige

I uge 30-33 er det store 50 meter bassin lukket på grund af renovering. Det skal simpelthen til ind i mellem. Men der kompenseres for det med en udvidelse af åbningstiden i pågældende periode. Den vil da være fra kl. 07.00-19.00 hver dag. (Når der står kl. 19.00 betyder det, at billetsalget slutter der. Først omkring 19.30 begynder man at kalde gæsterne op).

– Vi vil meget gerne have flere gæster fra morgenstunden, siger badets inspektør Shane Kenny. – Ligge i badet mens man oplever solen står op over byen er en utrolig smuk oplevelse.

bellabad2

                        Står solen højt på en skyfri himmel, så kan det godt knibe med cykelparkeringen

Lad os lige tage åbningstiderne for friluftsbadet:

Mandag  kl.  12-19

Tirsdag   kl.  07-19

Onsdag   kl. 10-19

Torsdag  kl. 07-19

Fredag    kl. 12-19

Lørdag    kl. 10-19

Søndag   kl. 10-19

Tidspunkterne er, fra billetsalget åbner, til det lukker.