Jesper Christensen: Fakkeltoget var et fint arrangement

Mandag aften var der fakkeltog i Tingbjerg efter den seneste vanvittige nedskydning af endnu en ung mand i bandekrigen. Det var endnu er sørgelig baggrund, som dog helt klart fik vist sammenholdet mod bander og kriminalitet. Fakkeltoget var imponerende med en masse deltagere, og blandt de deltagende så man beboere, lokalpolitikere, medarbejdere og selv det lokale politi. Moralen er, at kun hvis man står sammen, kan man få den trygge bydel, alle sukker efter.

Vor lokale socialborgmester Jesper Christensen som selv bor i Tingbjerg, deltog også i fakkeltoget: – Det var et fint arrangement med rigtig mange deltagere. Jeg er meget glad for at Tingbjerg på en meget sørgelig baggrund har brugt anledningen til at vise sammenhold mod bander og kriminalitet. Kun hvis vi står sammen kan vi få den trygge bydel, som vi så gerne vil have.

Jeg retter en stor tak til institutioner og politi for at bakke op omkring fakkeltoget. Jeg deltog i fakkeloptoget for at vise min respekt og støtte op om de mange gode og ordentlige mennesker der bor i Tingbjerg. Børn, unge, voksne og ældre, som alle skal have muligheden for at leve et godt og trygt liv i deres by.