Jovist er det trist - for alt held har tilsyneladende også forladt Brønshøj

IMG_1835

FODBOLD: Altså hånden på hjertet – hvor mange havde forestillet sig, at BB som bundhold i 1. division kunne tage til Århus og vinde over AGF, der som tophold har haft rygvind i de sidste to-tre måneder og ligger til at vende tilbage til Superligaen efter bare et enkelt års fravær ? Det er bare så synd for de efterhånden meget prøvede spillere, at der hver gang skal direkte uheld til, før det går helt galt. Så hvis man jubler vildt i Århus over den store sejr over BB, så fred være med det. Baggrunden er billig, men når man øjner en ny tid i landets bedste række, så er det ok at glæde sig.

De sort/gule fik ellers en pæn start med flere gode angreb, men igen uden at få bolden i kassen. Og så får hjemmeholdet et flot men heldigt mål scoret af Kim Åbech til 1-0, og så var det igen op ad bakke for vore hårdt ramte BB’ere. Bedre blev det ikke, da Oke Akpoveta måtte udgå med en skade. Han blev erstattet af Andreas Granskov. Resten af halvlegen holdt dog på den spinkle føring.

Efter pausen skulle vi igen hen til 47. minut, før modstanderen scorede mod BB. Hold da op hvor er det sket nogle gange i denne sæson. Men det var Mate Vadsaze der scorede til 2-0, og så begyndte gassen så småt at gå af ballonen. Efter 66 minutter knaldede Danny Olsen bolden i kassen til 3-0, og så var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse. Den blev så på 4-0, da indskiftede Morten Nordstrand scorede sit første mål i AGF-trøjen. Det skete ti minutter før tid.

Da Fredericia samtidig besejrede AB med 1-0 på et mål scoret et kvarter før tid, efterlader det de to moseklubber på de to sidste pladser i rækken. BB værst stillet med hele syv point op til redningen.

På søndag er så uigenkaldelig sidste chance for BB, hvis livet skal reddes. På Gladsaxe Stadion tager AB  imod kl. 15.00 – og efter det opgør er vi alle blevet meget klogere. Samtidig møder Fredericia formstærke Vendsyssel i Fredericia, og også den kamp har stor betydning i nedrykningsdramaet.             -ny

2700-netavisen har haft Christian Haslund i Århus, og hans betragtninger fra kampen bringer vi her en smule forsinket

Godkendt første halvleg

Brønshøj måtte for tredje gang i sæsonen indkassere et nederlag til AGF, da aarhusianerne på hjemmebane vandt hele 4-0. Brønshøj var ellers godt med i 1. halvleg, men et hurtigt mål i 2. halvleg gjorde det svært for hvepsene.

agf 2

Her har Mate Vadsaze netop gjort det til 2-0 i starten af anden halvleg

BB havde foretaget en enkelt ændring i startopstillingen i forhold til sidste weekends kamp mod Vendsyssel, da Kasper Sørensen afløste karantæneramte Sani Tahir på midtbanen. Det var Kasper Sørensens første kamp siden 18. oktober sidste år.

Som nævnt så spillede Brønshøj en god 1. halvleg, og det var da også gæsterne, der fik kampens første chance, da Nuri Mustafi skød på mål lige udenfor feltet, men skuddet var lige på Stefan Rasmussen.

Men et minut senere fik AGF et hjørnespark, og ved bagerste stolpe fik Kim Aabech i akrobatisk stil sparket bolden i mål. 1-0 til hjemmeholdet.

Midtvejs i 1. halvleg fik Stephan Petersen en god mulighed for at gøre det til 2-0, da han blev spillet fri i højre siden af feltet, men Dannevang kom godt ud af sit mål og fik gjort sig bred, og Petersens afslutning strøg forbi den ene opstander.

De sidste 10 minutter af halvlegen lagde Brønshøj et højt pres på AGF, og hjemmeholdet havde svært ved at få bolden ud af egen zone. Det lykkedes dog ikke for Brønshøj at få omsat spilovertaget til mål, og holdene kunne gå til pause med stillingen 1-0.

Slutningen af 1. halvleg gjorde, at det ikke var helt urealistisk med et mål til Brønshøj, men 2. halvleg var kun to minutter gammel, da en stikning i dybden resulterede i et fladt indlæg ind i feltet, hvor 1. divisions topscorer, Mate Vatsadze, dukkede op og gjorde det til 2-0.

2. halvleg kom derfor til at minde om 2. halvleg i kampen mod Vendsyssel, og AGF’erne var også i kontrol, mens Brønshøj havde svært ved at skabe noget offensivt. De bedste muligheder til Brønshøj i 2. halvleg var et par frispark, men disse endte ud i det rene ingenting.

I stedet gjorde AGF det til 3-0, da Danny Olsen med et spark udefra sendte bolden i kassen, og 4-0, hvor Nordstrand fik hovedet på et indlæg, hvorefter bolden ramte Mads Nielsen og gik i mål.

Flere mål blev det ikke til i kampen, og det endte med en fortjent sejr til AGF, der så småt kan begynde at skimte Superligaen, mens Brønshøj kom længere væk fra overlevelse, og er nu syv point fra den vigtige 10. plads.

Brønshøj kan dog tage et skridt i den rigtige retning, når de på søndag den 10. maj skal en tur til Gladsaxe Stadion for at møde AB, og hvad der efterhånden er blevet en tradition, så vil portene til Tingbjerg Idrætspark blive åbnet kl. 12 på søndag, hvor det vil være muligt at købe øl, vand og pølser til gode priser inden man i fælles flok går gennem mosen.

Men kan man ikke vente helt til søndag med at se hvepse-bold, så tag turen til Skovshoved, hvor Brønshøjs 2. senior jagter den fjerde sejr i træk. Kampen spilles torsdag den 7. maj kl. 19.