Kæmpe tillykke til Husum Boldklub som har sikret sig oprykning til Københavnsserien

oprykning 2

Måååål – Husum er på vej ..

Foto: Christian Christensen

FODBOLD: De gjorde det sgu ! Ja det ser lidt drastisk ud på tryk – men det blæser vi på – for Husum Boldklub har fredag aften sikret sig oprykning til Københavnsserien efter en flot og sikker 3-1 sejr over den ellers sædvanlige onde ond – Sunred Beach i Husumparken under overværelse af omkring godt 400 tilskuere. Hele Husumparken gik nærmest i ekstase, da dommeren fløjtede kampen af. Endelig lykkedes det – og dobbelt flot af hele mandskabet at rejse efter den vildt store skuffelse sidste år, hvor en ellers sikker oprykning glippede til sidst. På netavisen kan vi ikke bruge superlativer, der er store nok. Det er en mandfolkepræstation, og ikke kun af holdet – også af folkene omkring det. Her skal også lyde en stor cadeau til træner Martin Krøger. Trods sin meget unge alder, 33 år – har han de seneste par år haft ansvaret for Husums førstehold, og han har gjort det fortræffeligt. Han havde for øvrigt fødselsdag forleden. Hvilken gave han her har fået af sine tropper !!

13351215_1058329444237315_264674653_o

Kampens sidste mål til 3-1 scoret af Lasse Syndergaard – og vild jubel – Husum er oppe !!

2700-netavisen talte med formand Johnny Nielsen umiddelbart efter kampen, og han var både lykkelig og rørt. – Det her er fantastisk, sagde han. Jeg er på vej ud til Husumparken for at være med til fejringen. Desværre var jeg forhindret i at se den afgørende kamp, men jeg var under hele opgøret informeret om udviklingen. Det her er umådeligt stort for Husum Boldklub – og vi får ikke armene ned foreløbig !!

Vi gratulerer de blå/hvide med forfremmelsen til Københavnsserien. Det er ganske enkelt så flot en præstation, at den appellerer til en måske tredje vinder af 2700-Sportsprisen !!