Kirkerne samler ind til verdens fattigste kvinder på søndag

                                               untitled
 
Når krig og konflikter driver millioner af mennesker på flugt, når oversvømmelser forårsager død og ødelæggelse, eller når langvarig tørke fører til sultkatastrofe, rammes kvinder og børn hårdest.
Sogneindsamlingen i år til Folkekirkens Nødhjælp har et særligt fokus på verdens fattigste kvinder. Kirkernes konfirmander og FDF’erne i både Brønshøj og Bellahøj-Utterslev sogn er allerede på banen, men der er brug for mange flere, der vil dele deres søndag med verdens fattigste kvinder og melde sig som indsamlere. Der er akut brug for enhver hjælp.
Man skal blot møde op på søndag den 13. marts kl. 11.30 ved Brønshøj Kirke og få udleveret en indsamlingsbøsse og en rute, enten i Brønshøj eller i Bellahøj-Utterslev sogn. Man kan også begynde dagen allerede kl. 10.00 med den fælles højmesse for de to sogne i Brønshøj Kirke og så fortsætte bagefter med indsamlingen. Det tager ca. et par timer at komme ruterne igennem. Efter indsamlingen bliver alle de frivillige budt på lidt godt at spise som tak for hjælpen.
Læs også under Husumvold- og Husum Kirkes aktiviteter i næste uge omkring deres indsats i Sogneindsamlingen.