Klappeleg, varm kakao, æbleskiver og borgmestertale da Husumparken blev indviet

Der var lagt op til en festlig begivenhed i Husumparken onsdag eftermiddag – og det blev det. Ikke alene skinnede solen fra en næsten skyfri himmel, der var pænt mange mennesker, og der blev budt på flere underholdende indslag.

IMG_2234 - Kopi

Borgmester for Teknik- og miljøforvaltningen Morten Kabell – han var cyklet hele vejen til Husum – mødte veloplagt op og sagde pæne ord til forsamlingen, før han klippede snoren over som tegn på, at (den nye) Husumparken nu var officielt indviet. I sin tale sagde Kabell blandt andet, at der faktisk burde have været et hegn rundt om den nye kunstgræsbane, men at det var fredningsstyrelsen, der havde forhindret dette. Det betyder jo så bare, at fodboldspillerne får sig en ekstra løbetur ! Borgmesteren rettede også en stor tak til alle de lokale, som meget interesseret er kommet med impulser og ideer til hele projektet. Til sidst udtrykte Morten Kabell ønske om, at alle i fremtiden vil passe på og værne omkring den nye Husumpark.

IMG_2228 - Kopi

Der blev budt på æbleskiver, chokoladekager, snegle, varm kakao og kaffe, og det var populært. De fleste tog godt for sig og hyggede sig. Senere var der flere underholdende indslag af forskellig karakter, og arrangementet sluttede omkring 16.30-tiden.

IMG_2231 - Kopi

                                         En stor dag for det super flotte anlæg i Husumparken.

IMG_2229 - Kopi                 IMG_2227 - Kopi