Klasse: Husum vandt sin tredje udekamp i træk og er stadig nummer 1

Husum-fodbold-e1439721390431

FODBOLD: Ja vi må for Gud ved hvilken gang tage hatten af for de blå/hvide drenge. Efter et nederlag i første kamp i foråret på hjemmebane mod Østerbro har Husum nu med tre udesejre i træk vasket pletten af og vist, at Martin Krøgers mandskab er et oplagt bud på en plads i Københavnsserien efter sommerferien. Således vandt holdet den vanskelige udekamp mod et andet tophold Vigerslev i Valby med 2-1 i det man faktisk godt kan kalde for en 6-point kamp. Med sejren rykkede Husum nemlig for alvor væk fra Vigerslev, som besætter tredjepladsen i Serie 1.

Ligesom i forrige kamp var det igen Mathias Frydensbjerg og Hossain Haidari, der sørgede for Husums scoringer. Førstnævnte gjorde det til 1-0, mens Hossain scorede sejrsmålet 20 minutter ind i 2. halvleg. Det er stærkt af Husum spillerne at kunne holde et så stabilt niveau. I foråret har man simpelthen kun mødt hold fra øverste halvdel, og det har resulteret i tre sejre og et enkelt nederlag.

På fredag er der så stort lokalderby i Husumparken, når Fix kommer på besøg. I efteråret blev det 0-0 i Gadelandet efter en god kamp fra begge mandskaber, men mon ikke Husum vil gå efter sin første sejr på hjemmebane her i foråret.

Der bliver fest og farver med grill, musik og drikkevarer, så mon ikke 4-500 vil indfinde sig omkring den nye og flotte kunstgræsbane til en rigtig brandkamp ? Der fløjtes op kl. 18.30.