Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 12 (opdateret)

Husum Kirke:

Spiritualitetsgruppe
Spiritualitetsgruppen er en times samvær med Gud, sig selv og en lille håndfuld andre mennesker omkring døbefonten i Husum Kirke. Alle er velkomne til at bare at dukke op. Man mødes næste gang på onsdag den 29. marts kl. 16 i Husum Kirke. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Morgensang
For de morgenfriske er der fælles morgensang i Husum Kirke torsdag den 30. marts kl. 9. Der serveres kaffe og morgenbrød til kl. 10

Koncertfortælling ”Rødhalsen”

HIMSS Turkey 2014 – Day 1


Husum og Husumvold kirke byder alle interesserede velkommen til at opleve koncertfortællingen ”Rødhalsen” torsdag den 30. marts kl. 17 i Husum Kirke. Med udgangspunkt i fortællingen om Rødhalsen har musikerne Stine Michel, Lise Dynnesener og Morten Lundsby skabt en poetisk musikfortælling af høj kunstnerisk kvalitet for børn og voksne. Ved elegante og originale kunstgreb lægges en gammelkendt kristusfortælling i nutidige rammer og får fornyet aktualitet. Efter forestillingen serveres der spaghetti med kødsovs. Det er gratis og man behøver ikke at tilmelde sig.

Barselshøjskole
Her kan barslende mødre og fædre i bedste højskoleånd mødes om tilværelsens små og store sammenhænge. Det er gratis at deltage. Man tilmelder sig enten via Husum Kirkes hjemmeside www.husumkirke.dk eller ved at sende en mail til kirkeinfo.husum@gmail.com. Temaet for denne mødegang er BARNDOM – med Juri Sjørslev, pædagog, terapeut og bachelor i filosofi.

 

 

Husumvold Kirke:

Legestue
Der er legestue onsdag den 29. marts kl. 10-12 i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birthe står trofast for legestuen – de bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. per familie at være med.

Favntag med tro og eksistens
Husumvold Kirke har et helt nyt tilbud for voksne, der ønsker at gå til kristendomsundervisning. Første mødegang er torsdag den 30. marts kl. 19-20.30. Gennem samtaler, øvelser og opgaver går man på opdagelse i tro, liv og eksistens og forholder os til etik og værdier, mening og retning, religion og overbevisning. Der sluttes hver gang af med en kort lysandagt i kirkerummet. Sognepræsterne Stig Boel og Line Bjørn Hansen står sammen med Evy Carstens for Favntag med tro og eksistens. Temaet for første mødegang er ”Det Onde”. Hvorfor er der så meget ondt i verden? Er der en mening med det, der gør ondt på os og på andre? Hvad stiller man op med det onde?

Tilmelding til en enkelt dato eller til dem alle hos Evy Carstens på mail ec2700@outlook.com eller tlf. 20 77 56 36.

Søren Kierkegaard
Til Husumvold Kirkes Fredagsmøde fredag den 31. marts kl. 14 kan man denne gang høre om Søren Kierkegaard. Sognepræst Kevin Ocksen Asmussen kommer og deler sine anskuelser af denne store tænker. Det begynder med en kort andagt i kirken, og undervejs i foredraget bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage. Kaffe og kage koster 10 kr.

Påskegudstjeneste for børn


Der er gudstjeneste i børnehøjde – med efterfølgende fællesspisning – tirsdag den 4. april kl. 17-19. På menuen er selvfølgelig spaghetti og kødsovs. Denne gang sættes fokus på påsken. Ved sognepræst Line Bjørn Hansen og børnekorleder Christina Schimmell Rindorf