Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 14 (opdateret) ..

                                                       
                                               husum kirke 1                        

Aftengudstjeneste i Husum Kirke
Tirsdag den 5. april kl. 19.00 er der aftengudstjeneste i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen; en aftengudstjeneste om menneskets længsel efter en sammensmeltning af tid og evighed. Man synger hele Grundtvigs dejlige kernesalme, Jeg kender et land, og billedsproget udfoldes undervejs som refleksioner.

Morgensang i Husum Kirke

Begynd dagen med sang – det giver luft og liv! Der er morgensang i Husum Kirke hver torsdag morgen kl. 9.00. Der synges i kirken omkring flyglet, og der kan være oplæsning af en bibeltekst, en bøn mv. Bagefter er der kaffe indtil kl. 10. Morgensangen ledes torsdag den 7. april af sognepræst Bettina Birk Jensen.

Gudstjeneste for de allermindste i Husum Kirke
Efter morgensangen, torsdag den 7. april kl. 10 er der gudstjeneste for de allermindste i Husum. Gudstjenesten er en festlig afslutning for babysalmesangsholdet, men henvender sig bredt til de allermindste børn og deres familier. Er man tidligere – eller kommende deltager i babysalmesang, er man også meget velkommen til at deltage. Efter gudstjenesten er der boller, frugt, saft og en kop kaffe eller the. Gudstjenesten er ved sognepræst Bettina Birk Jensen og organist Kirsten Thorup, der underviser i babysalmesang.

Syng med korene i Husum Kirke
Lørdag den 9. april mødes alle korene ved Husum Kirke til en fælles kordag. Man kan også komme og synge med fra kl. 12.15, hvor voksenkoret holder åben prøve. Her kan man helt frivilligt prøve at synge i kor! Man behøver ikke kunne læse noder eller have sunget i kor; man skal bare møde op og have lyst til at synge.
Dagen slutter med en stor, fælles koncert kl. 15, hvor korene synger foråret ind med et bredt program af forårssange. Der er fri entré.

Café TID viser film i Husum Kirke
Café Tid, Husum Kirkes barselshøjskole, viser mandag den 11. april kl. 10 filmen Miraklet i Lourdes. Filmen følger den skleroseramte Christine, der for adspredelsens skyld deltager i en rejse til Lourdes; en hellig kilde, der er kendt for sine mirakuløse helbredelser. Christine er ikke selv troende – og alligevel sker miraklet. Eller gør det? For hvad er egentlig et mirakel?

Barselshøjskolen er et forum, hvor den, som er på barselsorlov, kan møde nye mennesker og være på højskoleophold uden at rejse væk. Her bliver man udfordret og overrasket, og får gode oplevelser sammen med andre på barsel. Her er gode rammer for småbørn: tæpper på gulvet og gode puslefaciliteter osv., så det også er hyggeligt for ens barn. Det er gratis at deltage.

 

Høstmarked i Husumvold Kirke

 

Legestue i Husumvold Kirke
Hver onsdag formiddag kl. 10-12 slår Husumvold Kirke dørene op for de små og deres voksne. Legestuen er et mødested for både børn og voksne: mødre, fædre, bedstemødre, dagplejemødre og andre. Her kan alle få en hyggestund, udveksle erfaringer og lege og synge med børnene. Der er hjemmebagte boller, kaffe, te og saftevand til 5 kr. pr. familie.

Børnehavegudstjeneste i Husumvold Kirke
De lidt større børn kan samme formiddag, torsdag d. 7. april kl. 10.30, gå til børnehavegudstjeneste i Husumvold Kirke.  Her vil sognepræst Lise Mortensen fortælle menighedsbørnehaven og alle andre interesserede børn om påsken.