Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 18 (opdateret)

Husum Kirke:


”Ud af huset” gudstjeneste
Turen går til Jesuskirken i Valby tirsdag den 2. maj, og der er fælles afgang med bus fra Husum Kirke præcis klokken 19. Her vil sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby holde en kort gudstjeneste, og en repræsentant for den stedlige menighed vil fortælle om kirken samt vise rundt. Der sluttes af med en kop kaffe, inden der køres retur til Husum Kirke, hvor man er tilbage senest kl. 22. Det er gratis at deltage. 

Morgensang
Start dagen med fællessang og morgenkaffe torsdag den 4. maj kl. 9-10 i Husum Kirke. Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendigt. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Foredrag om opera
Onsdag den 10. maj kl. 14 fortæller Hans Jørgen Laursen om livet som operasanger i Det Kgl. Operakor – både indenfor og udenfor murene.

Han viser endvidere klip fra forskellige operaer for at vække Onsdagsklubbens medlemmers nysgerrighed for selv at opleve opera på scenen. Der serveres kaffe, te, ostemadder og kage undervejs. Det koster 20 kr. at spise med. Tilmelding er ikke nødvendigt.

 


Husumvold Kirke:

Spaghettigudstjeneste

Børn og deres familier inviteres med til børnegudstjeneste i Husumvold Kirke tirsdag den 2. maj kl. 17. Temaet er ”Brylluppet i Kana” og kirkernes spire- og børnekor vil medvirke sammen med deres korleder Christina Schimmell Rindorf. Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor spaghetti og kødsovs er på menuen.

 

Legestue
Der er legestue onsdag den 3. maj kl. 10-12 i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd og Birthe står trofast for legestuen – de bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. per familie at være med.

 

Forårskoncert
Dansk Vandrelaugs Sangkreds inviterer til forårs- og fødselsdagskoncert lørdag den 6. maj kl. 15 – i anledning af korets 80-års fødselsdag. Alle er velkomne – der er gratis entré, og efter koncerten byder koret på kaffe og hyggeligt samvær i Husumvold Kirkes lokaler. Vær med til at byde foråret velkommen.

Kr. Himmelfartsudflugt
Husumvold Kirke inviterer alle interesserede med på en fælles forårsudflugt til Vestvolden på Kristi Himmelfartsdag. Dagen begynder med højmesse i kirken kl. 10. Efter højmessen vil der bliver serveret en let frokost, inden man sammen kører ud til Vestvolden, hvor en af museets dygtige guider vil vise rundt. Man regner med at være tilbage i Husumvold Kirke kl. 14.30. Der tages hensyn til gangbesværede – så alle kan være med. Det er gratis at deltage.
Tilmelding hos Husumvold Kirkes kordegn på e-mail husumvold.sogn@km.dk eller tlf. 38 60 90 40. Tilmeldingsfristen er mandag den 8. maj.