Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 21 (opdateret) ..

Høstmarked i Husumvold Kirke
 
Husumvold Kirke:
 
Tirsdag den 24. maj kl. 17: Spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke – Der holdes pinsegudstjeneste i børnehøjde. Pinseunderet genfortælles, så børnene kan forstå det. Her er også en oplagt mulighed for de forældre, der heller ikke ved, hvad Pinsen er. Så tag børnene i hånden og følg med dem til pinsegudstjeneste for børn. Børnekorleder Christina Schimmell Rindorf synger med børnene. Efter gudstjenesten spiser man sammen. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding ..
 
husum kirke 1
 
Husum Kirke:
 
Onsdag den 25. maj kl. 14: Onsdagsklubben: En rejseberetning – Anna Christine Christensen fortæller om sin rejse til Sydafrika med organisationen Initiatives of Change.
 
Torsdag den 26. maj kl. 9: Morgensang – start dagen med sang. Der synges i kirken omkring flyglet, og der kan være oplæsning af f.eks. en bibeltekst eller en bøn. Bagefter er der kaffe indtil kl. 10. 

Morgensangen ledes  denne gang af sognepræst Bettina Birk Jensen.

 

Lørdag den 28. maj kl. 10-14: Musikalsk Legestue

 

Mandag den 30. maj kl. 19: Filmaften med Ungdomskirken – der vises “Finger of God”.

 

Husumvold og Husum Kirker fælles:

Torsdag den 26. maj kl. 17: Pust (Skabelsen for de små), af Dukketeater Svantevit. Husumvold og Husum Kirker inviterer til en fælles Ord & Musik eftermiddag. Denne gang i børnenes tegn, når de to kirkers “Spaghettigudstjeneste” og “Gud & Gaffel” bliver til et dukketeater, der fortæller om Skabelsen. En musikalsk og poetisk beretning for de 1,5-7-årige og deres voksne. Ord & Musik er et samarbejde mellem Husumvold Kirke og Husum Kirke. Arrangementerne ligger på skift i de to kirker. Denne gang i Husum Kirke. Der er fri entré.