Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 36 (opdateret) ..

Høstmarked i Husumvold Kirke
 
Husumvold Kirke:
 
Tirsdag den 13. september kl. 19 – Orienterings- og opstillingsmøde til det kommende menighedsrådsvalg. Her orienterer Husumvold Sogns Menighedsråd om dets arbejde, kommende opgaver og regler for menighedsrådsvalget. Umiddelbart herefter er der opstillingsmøde, hvor en eller flere kandidatlister til menighedsrådsvalget kan opstilles. Se mere på  www.menighedsraadsvalg2016.dk
 
Tirsdag den 20. september kl. 17 – Ord & Musik for børn i Husumvold Kirke. Ord & Musik er et samarbejde mellem Husum og Husumvold Kirker, der skiftes til at lægge hus til. 
Hør bibelhistorierne om den lamme mand, som Jesus hjalp. Og om den rige Zakæus, som ingen kunne lide. Med skuespiller, bugtaler og rapper Jens Jødal fra Kirketeateret – og den lille, frække bugtalerdukke David. Der er lagt op til anderledes fortælling, bugtaling og et afsluttende rapnummer, når Jens Jødal fortæller om ikke at blive regnet for noget – og om venskab og hjælp til andre. Som ved en almindelig spaghettigudstjeneste sluttes der med fællesspisning. 
Kom til en sjov og anderledes eftermiddag sammen med Husum og Husumvold Kirker !
Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. 
 
husum kirke 1
 
Husum Kirke:
Tirsdag den 13. september kl. 19 – Orienterings- og opstillingsmøde til det kommende menighedsrådsvalg. Her orienterer Husum Sogns Menighedsråd om dets arbejde, kommende opgaver og regler for menighedsrådsvalget. Umiddelbart herefter er der opstillingsmøde, hvor en eller flere kandidatlister til menighedsrådsvalget kan opstilles. Se mere på  www.menighedsraadsvalg2016.dk
 
Onsdag den 14. september kl. 14 – Onsdagsklub: Tre mænd – én tid! Renæssancen, Reformationen og Haderslev. Denne sæson starter med en eftermiddag om Sønderjylland, når historiker og lærer på Den Tyske Skole i Haderslev, Kim H. Bjerringgaard, fletter fortællinger om den tysk-romerske kejser, Karl V, sammen med Martin Luther og den unge Hertug Christian af Haderslev. Kirken har tidligere haft fornøjelsen af Kims medrivende fortællinger i Onsdagsklubben – om Lübeck og Hansaens historie.
Det koster 25 kr. at deltage
 
Torsdag den 15. september kl. 9 – Start dagen med morgensang. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Der er kaffe indtil kl. 10. 
 
Søndag den 18. september kl. 10.30 – Høstgudstjeneste ved sognepræst Mia Mohr. Husum Kirke pyntes med høstens farver og frugter, når der inviteres til gudstjeneste for hele familien. Husum og Husumvold Kirkers Spirekor og Børnekor deltager under ledelse af Christina Schimmell Rindorf. 
Efter gudstjenesten er der høstfrokost. Prisen for frokosten er 25 kr. inkl. drikkevarer (børn og konfirmander gratis). 
 
Tirsdag den 20. september kl. 17 – Ord & Musik for børn i Husumvold Kirke. Ord & Musik er et samarbejde mellem Husum og Husumvold Kirker, der skiftes til at lægge hus til. Hør bibelhistorierne om den lamme mand, som Jesus hjalp. Og om den rige Zakæus, som ingen kunne lide. Med skuespiller, bugtaler og rapper Jens Jødal fra Kirketeateret – og den lille, frække bugtalerdukke David. Der er lagt op til anderledes fortælling, bugtaling og et afsluttende rapnummer, når Jens Jødal fortæller om ikke at blive regnet for noget – og om venskab og hjælp til andre. Som ved en almindelig spaghettigudstjeneste sluttes der med fællesspisning. 
Kom til en sjov og anderledes eftermiddag sammen med Husum og Husumvold Kirker!
Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. 
 
Tirsdag den 20. september kl. 19 – Aftengudstjeneste ved sognepræst Mia Mohr.