Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 41 (opdateret)

Høstmarked i Husumvold Kirke
HUSUMVOLD KIRKE:
 
Tirsdag den 11. oktober kl. 17 – Så er det igen tid til spaghettigudstjeneste. Denne gang ved sognepræst Stig Boel med fortællingen om dengang Jesus gjorde den lamme mand rask. På menuen til fællesspisning er spaghetti og kødsovs. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.
 
husum kirke 1
HUSUM KIRKE:
 
Onsdag den 12. oktober kl. 14 – Onsdagsklub i Luthers fodspor. Som optakt til sognerejsen gennem Thüringen og Sachsen-Anhalt med afgang den 17. oktober 2016 fortæller menighedsrådsformand Børge Rossing denne eftermiddag om Martin Luther. Man behøver ikke at skulle med på sognerejsen for at få en spændende eftermiddag i Luthers fodspor. Det koster 25 kr. inklusiv kaffe og brød.
 
Torsdag den 13. oktober kl. 9 – Start torsdagen med sang. Husum Kirke og sognepræst Mia Mohr inviterer til morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10. 
 
Torsdag den 13. oktober kl. 19 – Koncert: Møde med sjælen. Natlig klavermusik af Beethoven, Debussy og Janáček, omkranset af Chopins nocturner. Pianisten Bohumila Jedlickova og kirkens Steinway-flygel på en klanglig færd gennem kosmos. En mulighed for et dybt møde med sjælen og det, der rækker ud over det menneskelige. Gratis entré.