Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 43 (opdateret)

Husumvold Kirke:
Kirke efterår
Lørdag den 29. oktober kl. 12-17 – Kom og vær med, når Husumvold Kirke endnu en gang inviterer til det traditionelle høstmarked med bl.a. restaurant, tombola, julegavebod, boder for børnene. Husum og Husumvold Kirkers Spire- og Børnekor synger. Det er dagen, hvor gamle sognebeboere mødes og snakker, mens nye kommer til – og måske gøres der et fund på det store loppemarked i kælderen. Spejderne modtager meget gerne gamle ting og sager. Overskuddet fra salget går til kirkens arbejde for børn, unge og ældre.
Tirsdag den 1. november kl. 17 – Halloweengudstjeneste. Kom til en kirke med uhyggelige edderkopper, flagermus og græskarhoveder med spidse tænder, når sognepræst Line Bjørn Hansen lader Halloween-uhyggen flytte med ind i kirken. Mød gerne udklædt sammen med alle de andre monstre og væmmelige hekse i alle størrelser.

postkort halloweenpub

Kom klar til fortællinger og sange om frygt og mod, tro og håb, ondt og godt.

Børne-og spirekorene synger med.

Efter gudstjenesten er der hotdogs til alle – og gyserløb i kælderen.

Det er gratis og kræver ikke tilmelding.

 

Husum Kirke:

husum kirke 1

 

Onsdag den 26. oktober kl. 14 – Husum Kirkes Onsdagsklub får denne gang besøg fra MAF: Mission Aviation Fellowship, som er en international, fælleskirkelig missionsorganisation, der yder effektiv flytransport til hospitaler, nødhjælpsorganisationer, lokale kirker og missionsselskaber i mere end 30 udviklingslande i fire verdensdele. Hør om organisationens arbejde, når MAF informationspilot Lars Fuglsang lander i Husum Kirke. Det koster 25 kr. inklusiv kaffe/te og brød.
 
Torsdag den 27. oktober kl. 9 – Start torsdagen med sang. Husum Kirke og sognepræst Iben Hornshøj Sørensen inviterer til morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10.
Torsdag den 27. oktober kl. 17 – Kom til børnevenlig gudstjeneste, når Husum Kirke inviterer til Gud & Gaffel. Denne gang fortæller sognepræst Mia Mohr om den forsvundne mønt. Bagefter spiser vi sammen. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.
Tirsdag den 1. november kl. 19 – Inviterer Husum Kirke til Allehelgensgudstjeneste, hvor man i fællesskab kan mindes vores døde. Der bliver sat ord og toner på sorgen og savnet – og på glæden og taknemligheden. Der vil være mulighed for at tænde et lys.
Efter gudstjenesten er der kaffe, rødvin og ost. Gudstjenesten er ved alle kirkens præster.