Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 46 (opdateret)

husum kirke 1

Husum Kirke:

Tirsdag den 15. november kl. 10-12 – Barselshøjskolen Brønshøj-Husum: FORTÆLLING – om at fortælle for sit barn. Ved Rune Lund Petersen, pædagog og cand. pæd. i pædagogisk filosofi

Tirsdag den 15. november kl. 19 – Inviterer Husum Kirke til Aftengudstjeneste ved sognepræst Mia Mohr. 
Torsdag den 17. november kl. 9 – kan man igen starte dagen med sang, når Husum Kirke og sognepræst Iben Hornshøj Sørensen byder på morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10. 
Søndag den 20. november kl. 16 – Koncert. Lyst, mørkt, dynamisk og kraftfuldt karakteriserer de forskellige musikstykker, som orgelspilleren Frederik Magle har valgt. Orgelmusik af Messiaen, Bach, Reger og grænsesprængende kompositioner af Frederik Magle selv. Musik der klangligt og følelsesmæssigt kommer helt ud i hjørnerne. Gratis entré.
Onsdag den 23. november kl. 14 – slår Onsdagsklubben dørene op for en eftermiddag, der skal handle om kultur- og religionsmøder og integration i Danmark. Birthe Munck-Fairwood fra Tværkulturelt Center deler ud af egne erfaringer i feltet. Det koster 25 kr.

Høstmarked i Husumvold Kirke

Husumvold Kirke:
Torsdag den 17. november kl. 19 – Inviterer sognepræst Stig Boel og Husumvold Kirke til Kirkebio. Denne gang vises filmen Drengen i den stribede pyjamas fra 2008 af instruktør Mark Herman. Bruno er otte år gammel og søn af en naziofficer, som forfremmes til at være SS-oberst for en koncentrationslejr i Polen. Gennem Brunos øjne får vi den gribende fortælling om hans hemmelige venskab med en sulten jødisk dreng på den anden side af hegnet. En vigtig film, der på trods af humoristiske øjeblikke er en dybt alvorlig film, som påvirker én. Fri entré. Øl og vand 10 kr.
Fredag den 18. november kl. 14 – er der andagt ved sognepræst Lise Mortensen og Magi og Mirakler på Fredagsmødet. Oplev Peter Fagerlunds forestilling om magiens og miraklets forunderlige historie. Det er gratis at være med – kaffe/te og brød koster 10 kr.