Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker UGE 49 (opdateret)

husum kirke 1
Husum Kirke:

Tirsdag den 6. december kl.10: Barselshøjskolen Brønshøj-Husum – HØJTID – julehygge med kreabord, sang og fortælling. Her kan barslende mødre og fædre i bedste højskoleånd mødes om tilværelsens små og store sammenhænge. Det er gratis, men husk at tilmelde på www.husumkirke.dk 

Tirsdag den 6. december kl. 19 – De 9 Læsninger: Gudstjeneste, hvor fortællingen om
skabelsen, syndefaldet og Jesu fødsel gennem 9 bibeltekster går hånd i hånd med musik og salmer. Ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen. Bagefter byder Husum Kirke på julehygge med kage og juleklip.

Torsdag den 8. december kl. 9 – kan man starte dagen med sang, når Husum Kirke og sognepræst Iben Hornshøj Sørensen byder på morgensang. Der er kaffe indtil kl. 10.

julekrybbe-folkekirken-dk
Søndag den 11. december kl. 10.30 – Familiegudstjeneste med Lucia. På denne 3. søndag i advent vil Husum og Husumvold Kirkes Børnekor gå Lucia-optog og synge smukke julesange.

Høstmarked i Husumvold Kirke

Husumvold Kirke:
Torsdag den 8. december kl. 10.30 – Børnegudstjeneste. Husumvold Kirke og sognepræst Line Bjørn Hansen inviterer til julegudstjeneste for Husumvold Menighedsbørnehave og andre børn og deres voksne. Man skal synge og høre om Jesusbarnet i krybben. Det er en god ide at tage madpakken med, alle spiser sammen ved 11-tiden. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.

lucia-1

Tirsdag den 13. december 17: Børnegudstjeneste med Lucia-optog og fællesspisning. De største børn fra menighedsbørnehaven åbner gudstjenesten og slår julestemningen an, når de med lys og sang går Lucia. Sognepræst Line Bjørn Hansen fortsætter gudstjenesten i børnehøjde med sang og fortælling. Man slutter aftenen af ved sammen at spise spaghetti og kødsovs og bagefter lidt sødt at gå hjem på. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.