Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 6 (opdateret)

Husum Kirke:

Kyndelmisse

Til aftengudstjenesten tirsdag den 7. februar kl. 19 fejrer Husum Kirke Kyndelmissen. Der tændes lys for at fejre lyset i den mørke tid. Ved konfirmanderne og sognepræst Bettina Birk Jensen.

Onsdagsklubben

Husum Kirkes Onsdagsklub har onsdag den 8. februar kl. 14 inviteret kunsthistoriker Tine Kragh til at fortælle om Kristusfremstillinger gennem tiden. Traditionen tro serveres der kaffe, te, ostemadder og kage. Det koster 20 kr. at deltage. Tilmelding er ikke nødvendigt. Så duk bare op.

Luthergudstjeneste

Torsdag den 9. februar kl. 19 markerer Husum Kirke Reformationsjubilæet i 2017. Det gøres med en aftengudstjeneste, der trækker trådene tilbage til Martin Luthers gudstjenester for 500 år siden. Så kom og vær med til en anderledes aften i kirken.

Spiritualitetsgruppen

Spiritualitetsgruppen er en times samvær med Gud, sig selv og en lille håndfuld andre mennesker omkring døbefonten i Husum Kirke. Næste gang er onsdag den 15. februar kl. 16-17. Vel mødt.

Husumvold Kirke:

Legestue for børn og voksne

Kom til legestue i Husumvold kirke onsdag den 8. februar kl. 10 og nyd et par hyggelige timer sammen med andre børn og voksne. Som altid serveres der boller, saft, te og kaffe. Det koster kun 5 kroner per familie at være med. Det kræver ingen tilmelding. 

Mit liv som statist
Evy Carstensen kommer og fortæller om sit liv som statist til Fredagsmødet i Husumvold Kirke den 10. februar kl. 14.00. Dagen begynder med en kort andagt i kirkerummet, og undervejs i foredraget bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage. Det er gratis at være med og kræver ikke tilmelding. Kaffe/te og brød: 10 kr. Denne fredag ved sognepræst Line Bjørn Hansen.