Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker uge 8 (opdateret)

Husum Kirke:

 

Barselshøjskole
Husum og Brønshøj Kirker inviterer for anden gang i år til Barselshøjskole tirsdag den 21. februar kl. 10 – 12. Temaet er denne gang FAMILIE og socialrådgiver Katja Bendix er oplægsholder. Barselshøjskolen er for barslende mødre og fædre, som i bedste højskoleånd mødes om tilværelsens små og store sammenhænge. Det er gratis at deltage. Man tilmelder sig enten på Husum Kirkes hjemmeside eller ved at sende en mail til
kirkeinfor.husum@gmail.com.

 

Onsdagsklubben
UNICEFs Generalsekretær, Steen M. Andersen, lægger onsdag den 22. februar kl. 14 vejen forbi Husum Kirke for at fortælle om UNICEFs generelle mål, historie og aktiviteter. Han vil desuden tage tilhørerne med på et par af sine rejser til f.eks. Haiti og Zimbabwe. Til slut i arrangementet vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Gud & Gaffel – børnegudstjeneste
Torsdag den 23. februar kl. 17 er der endnu engang gudstjeneste for børn og deres familier. Denne gang er temaet ”Hænder – om at hjælpe hinanden” ved sognepræst Bettina Birk Jensen. Efter gudstjenesten er der spaghetti med kødsovs, brød og grønt til alle. Børnene kan lege, og de voksne kan få en snak. Det er gratis at spise med og kræver ikke tilmelding.

Juniorkonfirmander
Lørdag den 25. februar kl. 09.30 byder Husum og Husumvold kirker velkommen til i en ny sæson juniorkonfirmander. Denne sæsons første mødegang er forældre til juniorkonfirmander inviteret med til infomøde og brunch i Husum Kirke. Efter mødet, som varer ca. en time, er det undervisning for juniorkonfirmanderne. For mere information og tilmelding se Husum Kirkes hjemmeside.

Fastelavn 26. februar kl. 14
Igen i år slår Husum Kirke dørene op for den traditionsrige fastelavnsgudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning på kirkepladsen. Der er tønder til voksne og børn, og når den
sidste pind er nede, går alle indenfor og spiser fastelavnsboller
.

 

Husumvold Kirke:

 

Legestue
Der er legestue onsdag den 22. februar kl. 10-12 i Husumvold Kirke. Her mødes børn og voksne til hygge, sang og en masse leg. Gerd Hippe Hansen og Birthe Jensen står trofast for legestuen – de bager boller til dagen og sætter gode sange i gang for børn og voksne. Der er også saft, te og kaffe. Det koster 5 kr. per familie at være med.

 

Martin, mennesket og musikken

Husumvold Kirke inviterer torsdag den 23. februar kl. 19 til en musikalsk billedfortælling fremført af Søren Juhl, der præsenterer nogle af de mere ukendte sider af Martin Luther. I ord, billeder og levende musik skal man opleve fortællingen om Martin Luthers liv og hans kamp for at reformere kirken og finde glædens Gud. Fri entré.

 

Fredagsmøde

Til Fredagsmødet den 24. februar kl. 14-16 vil man kunne høre et oplæg om Syrien: Borgerkrigen, litteraturen og kunsten ved Linea, Naja og Camilla fra NASIM (Netværk af Akademikere, Studerende og Interesserede i Mellemøsten). Der vil inden foredraget være en kort andagt i kirkerummet ved sognepræst Line Bjørn Hansen, og undervejs i foredraget bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage. Det er gratis at være med og kræver ikke tilmelding. Kaffe/te og brød: 10 kr.

 

Fastelavn i Husumvold Kirke
Kom gerne udklædt, når sognepræst Stig Boel og Husumvold Kirke inviterer til fastelavnsgudstjeneste søndag den 26. februar kl. 14. Husumvold og Husum Kirkes Spire- og Børnekor synger med under gudstjenesten. Bagefter bliver der slået katten af tønden. Og når kronerne er sat på kattedronning og kattekonge, er der fastelavnsboller og kakao til alle.

 

Mød en spejder
KFUM-spejderne i Husumvold Kirke er med til at arrangere tøndeslagningen til fastelavn i Husumvold Kirke den 26. februar. Så kom og hils på spejderne. De fortæller meget gerne om deres mange forskellige aktiviteter og tilbud – bl.a. om familiespejderne, som mødes hver den sidste lørdag i måneden kl. 10-12 i Husumvold Kirkes kælder. Første familiespejdermøde er lørdag den 25. februar. Man møder bare op på dagen. For mere information se familiespejdernes egen Facebookside ”Familiespejder i Husumvold”.