Kommende aktiviteter i Husum og Husumvold kirker

Husum Kirke:

Morgensang

Hver torsdag morgen hele sommeren igennem kan man komme til morgensang i Husum Kirke i Husum Kirke kl 9-10. Alle er velkomne til at deltage. Der serveres lidt brød og kaffe efter morgensangen til de sultne. Morgensangen er med deltagelse af en af kirkens præster

Pilgrimstur

Husum Kirke inviterer til pilgrimstur til mosen tirsdag den 15. juni kl. 18.30. Aftenen begynder først med en samling omkring kirkens lysfad, hvorefter pilgrimsvandringen starter. Turen er ca. 3 km lang. Efter turen holdes der en kort gudstjeneste i kirken kl. 20, hvor alle er velkomne til at deltage. Man behøver ikke at have deltaget i vandringen. Aftenen sluttes af med en let pilgrimsmenu bestående af brød, ost og et glas vin. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby.

Tilmeldingsfrist Pirate Camp
Tilmeldingsfristen for at deltage i Husum Kirkes Pirate Camp er fredag den 16. juni, Man tilmelder sig på Husum Kirkes hjemmeside www.husumkirke.dk.

Kom og syng piratsange med korlederne fra Husum Kirke en hel dag i sommerferien. Fredag den 30. juni kl. 9.30-15.00 kan børn i 0.-4. klasse komme og synge sammen og lære en masse sjove piratsange. Deltagelse er gratis og er inkl. lækker børnevenlig frokost og kage! Dagen vil byde på: masser af sang og nye sange * musiklege * dans og bevægelse til sangene * lækker frokost * muligheden for at lære en masse nye børn at kende * saftevand og kage * sørøvermusik * skattejagt * og meget mere. For mere information se Husum Kirkes hjemmeside.

Husumvold Kirke:

Legestue
Husumvold Kirkes legestue mødes onsdag den 14. juni kl. 10 på Husumparkens Legeplads, Nordrupvej 16. Det er sidste legestue inden sommerferien. Gerd og Birthe byder gamle og nye børn velkommen i legestuen igen onsdag den 6. september kl. 10 i Husumvold Kirke.

Fredagsmøde
Sogne- og feltpræst Andreas Christensen vil fredag den 16. juni kl. 14 holde foredrag og sit arbejde som feltpræst i Danmark, Afghanistan og Irak. Arbejdet foregår dels her i landet med bl.a. at overbringe dødsbud til de faldnes familier. En anden del af arbejdet foregår, hvor soldaterne er udsendt. Hør om et præstearbejde, der sætter hverdagen i perspektiv. Vi starter med en kort andagt, og inden foredraget vil der blive serveret kaffe, te, kage og brød til 10 kr. per person. Tilmelding er ikke nødvendigt.