Kommende aktiviteter i Husumvold og Husum kirker UGE 13 (opdateret) ..

Høstmarked i Husumvold Kirke

Legestue i Husumvold Kirke
Hver onsdag formiddag kl. 10-12 slår Husumvold Kirke dørene op for de små og deres voksne. Legestuen er et mødested for både børn og voksne: mødre, fædre, bedstemødre, dagplejemødre og andre. Her kan alle få en hyggestund, udveksle erfaringer og lege og synge med børnene. Der er hjemmebagte boller, kaffe, te og saftevand til 5 kr. pr. familie.

 

Babysalmesang og -rytmik i Husumvold Kirke

 

Mandag den 4. april kl. 10 begynder et nyt hold babyer til Husumvold Kirkes babyalmesang og -rytmik.
Holdet er fyldt, men der er mulighed for at komme på en venteliste. Kontakt infomedarbejderen på kirkeinfo.husum@gmail.com eller 24420399

 

 

                                       husum kirke 1

 

Morgensang i Husum Kirke

Begynd dagen med sang – det giver luft og liv! Der er morgensang i Husum Kirke hver torsdag morgen kl. 9.00. Man synger i kirken omkring flyglet, og der kan være oplæsning af en bibeltekst, en bøn mv. Bagefter er der kaffe indtil kl. 10. Morgensangen ledes torsdag den 31. marts af sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Gud & Gaffel i Husum Kirke

Samme aften, torsdag den 31. januar kl. 17 er der Gud & Gaffel i Husum kirke. Gud & Gaffel er en børnevenlig gudstjeneste, hvor sognepræst Iben Hornshøj Sørensen denne dag fortæller om dåben, så børn kan forstå det. Efter gudstjenesten er der aftensmad for hele familien. Deltagelse er gratis og kræver ingen tilmelding.

Musikalsk Legestue i Husum Kirke

Lørdag den 2. april kl. 10 er der endnu engang legestue for de 1-4-årige i Husum Kirke. Man begynder i kirken, hvor der synges, danses og spilles på små instrumenter, og bagefter er der fri leg i salen, mens forældre og bedsteforældre får kaffe og morgenbrød. Der vil også være brød, frugt og saftevand til børnene.

Kirkefrokost i Husum Kirke

Efter gudstjenesten søndag den 3. april, er den traditionelle kirkekaffe erstattet af en frokost, hvor alle er inviteret med til bords. Maden koster 25 kr., og der er ingen tilmelding.

Aftengudstjeneste i Husum Kirke

Tirsdag den 5. april kl. 19.00 er der aftengudstjeneste i Husum Kirke ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.