Koncert i Brønshøj Kirke med drengekoret ”High Five”

13123205_586132558234774_6457292769643946136_o

HIGH FIVE er en del af Haderslev Drengekor – et kor der blev stiftet af domorganist Henrik Skærbæk Jespersen i september 2008. Selve drengekoret består af 55 sangere i alderen 9-58 år og hører hjemme ved Haderslev Domkirke. Fem af de lyseste drengesopraner (kaldet ”High Five) laver selvstændige koncerter og imponerer med deres smukke sang og store frimodighed. High Five har optrådt i Midt-,Vest- og Nordjylland, på Sjælland, i hovedstaden og flere gange på Bornholm samt i Norge. De synger både solo, duetter og endog 4-stemmigt sammen med deres korleder. Desuden fortæller drengene selv om musikken.

Lørdag den 17. september kl. 13.00 gæster de Brønshøj Kirke, med et publikums- og børnevenligt repertoire med danske og nordiske sange og salmer, engelsk barok og mon ikke et popnummer sniger sig ind.  Da koncerten samtidig er starten på årets korlejr for Brønshøj Kirkes Børnekor, bliver der også mulighed for at høre netop Børnekoret synge sammen med ”High Five” i den meget smukke og kendte ”Sensommervise”.

HENRIK SKÆRBÆK JESPERSEN blev som kun 31-årig domorganist ved Haderslev Domkirke efter afsluttende studier ved Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg. Udover at akkompagnere ”High Five” ved koncerten, spiller han også munter og festlig orgelmusik. Han er i øvrigt særdeles aktiv både som orgelsolist og kordirigent. Han har dirigeret utallige kor og koncerter i ind- og udland og han er efterspurgt som instruktør ved kurser og stævner.

Kom og oplev disse musikalske indsjæle der på deres helt egen måde formidler musik og sangglæde. Der venter uden tvivl publikum en stor oplevelse, og der er gratis adgang til koncerten.