Linde Apoteket i Brønshøj har fået en lillebror som nabo ....

                        IMG_2170

Linde Apoteket har fået en lillebror, som ligger lige ved siden af hovedbutikken på Frederikssundsvej 152 i Brønshøj, og for at beholde familie relationerne, har apoteker Ilja Søndergaard valgt at kalde den lille ny for Linde Plus.

– Der var efterhånden mange ting jeg godt kunne tænke mig at arbejde med som det ikke var naturligt at have på apoteket. Derfor benyttede jeg muligheden for at åbne en anden butik. Jeg havde jo lokalerne i forvejen. Sådan siger Ilja Søndergaard til 2700-netavisen og fortsætter: – Vi har dansk hudpleje serie, produceret i Hadsund, svensk kosmetik i nordiske farver til følsom hud, en spændende amerikansk kosttilskudserie og lignende produkter. Det har godt nok været en proces, som har drænet min energi, men jeg er glad og tilfreds med resultatet og håber, mange vil tage godt imod Linde Plus.
 
IMG_2173
 
Netavisen kiggede forbi den nye butik forleden, og her blev vi mødt af to unge damer, Cecilie Lawaetz t.v. og Julie Annali Sander. Cecilie skal stå for den daglige ledelse, mens Julie netop er tiltrådt. Som det blev nævnt i indledningen, er der et stort udvalg i hudpleje og kosmetik i den lille butik samt andre spændende ting.
 
 
IMG_2177                 IMG_2176
 
                          Pigerne i Linde Plus ved noget af det store udvalg, butikken har at byde på.
21-10-15