Lovende takter da BB tabte kampen mod B.93 i de sidste minutter

12764887_973990205982278_3339808421204147707_o

Nærgående forsøg fra hjemmeholdet

Brønshøj mødte lørdag B93 i vinterens sjette træningskamp. Her blev det til et 2-3 nederlag på to B93-mål inden for de sidste fem minutter. Rasmus, der er på prøve og så ny, at hans efternavn endnu ikke er sivet helt ind samt Oliver Fredsted stod for hvepsenes mål, hvor af sidstnævntes var en sand perle, og venstrebacken har sandelig været i målhumør i vinterens træningskampe, hvor han nu har scoret tre mål.

Tekst: Christian Haslund

Foto Christian Haslund og Thomas Løser

Der var langt mellem chancerne i 1. halvleg, hvor B93 var mest nærgående med et par skud mod Kasper Vilforts mål samt en friløber, – men sigtekornet var ikke indstillet hos holdet fra Østerbro.

Det var det til gengæld hos Brønshøj, da hjemmeholdet med fem minutter tilbage af 1. halvleg fik bragt sig foran 1-0. Daniel Anusic blev spillet fri i dybden, og uselvisk spillede han bolden ind til et fremadstormende Rasmus, der sikkert kunne sende bolden i et tomt mål.

BB kunne derfor gå til pausen efter en 1. halvleg med mest dominans.

12711280_973670559347576_3424986273556947569_o

Træner Jesper Hansen instruerer spillerne i pausen

2. halvleg var dog kun fem minutter gammel, da B93 fik udlignet til 1-1. Et indlæg blev slået ind fra højre side, og en helt fri B93-spiller kunne heade bolden i kassen uden chance for Vilfort.

Men bare seks minutter senere bragte Brønshøj sig igen foran. Jabar Sharza modtog bolden inde på midten af banen, hvorfra han spillede bolden ud til Rasmus på højre kanten, han slog den ind i feltet første gang. Her manglede Andreas Granskov lige et par centimeter, og bolden strøg over ham, men Fredsted var også løbet med frem og med et flot skud, kanonerede han bolden op i nettaget uden chance for B93-keeperen.

Ti minutter senere var Fredsted tæt på at score igen, da han efter et kort hjørne forsøgte sig med højrebenet, men måtte se bolden tage stolpen.

Det så herefter lovende ud med et Brønshøj-hold i kontrol og et B93-hold med få ufarlige forsøg, men alligevel fik gæsterne udlignet til 2-2 efter en forsvarsfejl.

Gæsterne endte med at tage sejren, da de to minutter før tid bragte sig foran 3-2, hvilket også blev slutresultatet.

Christian Hansen

Næste træningskamp er på lørdag den 27. februar kl. 12.30, når modstanderen fra efterårets kampe, Holbæk, kommer til Tingbjerg. Kampen spilles på kunstbanen.