Lunken start på træningskampene for BB

Emil-Berggreen_spiller-embedEmil Berggreen startede året med en kasse

FODBOLD: Årets første fodboldkamp for Brønshøjs divisionshold blev en lidt lunken affære, idet holdet tabte på udebane med 2-1 til SC Egedal, som befinder sig i bunden af 2. division. Men lad det lige være sagt med det samme. Holdet var ikke det stærkeste, BB normalt kan stille, og der blev eksperimenteret, som man altid gør i træningskampene før en sæson. Dog skal der ikke pilles ved hjemmeholdets indsats. Der blev gået til vaflerne, så begge hold fik udbytte af kampen. Emil Berggreen scorede det enlige BB-mål. Ligeledes blev der udskiftet en hel del, blandt andet fik man nyerhvervelsen Andreas Granskov at se i en periode efter pausen, og det var ganske positivt.

Bemærk nyt spilletidspunkt for FCK-BB

Den kamp som egentlig var sat til fredag mod FC København, er blevet flyttet til torsdag på KB’s anlæg,  kl. 14.30. Her skal nok lidt flere kødboller i suppen, hvis BB skal slippe godt fra det opgør. Seneste træningskamp mellem de to klubber sluttede overraskende 2-2 !