Målorgie da Husum tabte 4-5 til KB i Husumparken

Regnvejr eller ej, der var indbudt til fodboldfest i Husumparken fredag aften, da hjemmeholdet fik besøg af KB. Og det blev en sand fodboldfest i et sandt målorgie, men desværre endte det med et nederlag til hjemmeholdet på 4-5 efter 1-3 ved pausen. Det var synd for Husum, der virkelig kæmpede for sagen og viste god holdmoral ved at komme igen flere gange i kampen.

To mål indenfor et minut – i det 35. og 36. slog benene lidt væk under Husum. Men få minutter efter fik hjemmeholdet reduceret, og så var der nyt håb. KB scorede dog igen lige før pausen, så halvlegsstillingen var l-3.

De sidste 45 minutter blev ikke mindre underholdende. Efter nøjagtig en times spil øgede gæsterne til 1-4, og så regnede man med, at det hele var afgjort. Men da der manglede et kvarter fik Husum reduceret til 2-4, og så blev afslutningen af kampen virkelig intensiveret. Tre minutter efter hjemmeholdets scoring blev det 2-5, hvilket var et nyt slag i hovedet på Husum spillerne. Men for pokker – de blåhvide giver aldrig op, og det fik KB at mærke i de sidste minutter. Martin Krøgers tropper fik indenfor fem minutter reduceret to gange til stillingen 4-5, og så var der blæs på lige indtil dommeren fløjtede den underholdende kamp af. Desværre med et nederlag på 4-5 til Husum.

Ærgerligt at tabe en kamp, når man selv scorer fire mål, men trods alt stor ros til Husum, som ind i mellem viser, at holdet fortjener at ligge i Københavnsserien.

Næste opgave er lørdag den 6. maj kl. 13.00 i Fælledparken mod Skjold, og det er en af de kampe, Husum skal vinde, da Østerbromandskabet er et af de hold, som skal indhentes, hvis livet skal reddes.