Man kan stadig nå at melde sig til Moseløbet

 

brønshøjløbet
 
Familien er klar – det samme er løbevognen, siger Sanne Bartkowiak

 

– Jeg deltager i Moseløbet, fordi det er et fint arrangement, hvor børn og voksne kan være sammen om en fysisk aktivitet, siger en af de tilmeldte Sanne Bartkowiak. – Men jeg vil også gerne støtte op om Lokalpiloternes initiativ, for det er præcis sådan noget, vi mangler i Brønshøj. Og så er det en god anledning til at komme i gang med løbetræningen igen. Jeg regner med, at hele familien på fire deltager. Så det bliver min mand, der løber med vores mindste søn på tre år i løbevognen, og vores store søn på seks år vil gerne cykle ved siden af mig, mens jeg løber, fortsætter Sanne.

– Formålet med at deltage er at få god motion og frisk luft i smukke omgivelser sammen med min familie. Og at en masse andre børn, unge og voksne fra lokalområdet har lyst til at løbe med, så vi får kickstartet lysten til at deltage i og være fælles om flere aktiviteter her i bydelen.
Brønshøj er et virkelig dejligt sted med masser af muligheder for at lave arrangementer og aktiviteter for både børn og voksne – men det sker bare ikke så tit. Tilmed lukker mange butikker på Frederikssundsvej i øjeblikket, og det giver et trist indtryk af vores bydel. Derfor hilser jeg Lokalpiloternes initiativ velkommen og glæder mig til flere arrangementer, som kan mere skabe liv i bydelen og gøre Brønshøj til et endnu skønnere sted at bo, slutter Sanne Bartkowiak.
 
Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 15. maj. 
Klik på pilen nederst …