Mandfolkeindsats af Husum, som kom stærkt igen og vandt 3-2 over Vigerslev

FODBOLD:  Det var lagt op til et brandopgør i Husumparken tirsdag aften, da hjemmeholdet tog imod Vigerslev BK. Begge mandskaber var ubesejret, da de gik på banen, og publikum fik lige akkurat det spændende og dramatiske opgør, man havde forudset. Gæsterne var nemlig yderst kompetente modstandere med hurtigt og målsøgende spil. Husum var i perioder på hælene.

Efter 27 minutter kom Vigerslev foran 1-0, da Husums forsvar ikke var helt opmærksomme. Bolden gik sikkert ind til højre for målmand Robert King.

IMG_2050

I den periode var gæsterne meget nærgående. De spillede godt og hurtigt og voldte virkelig Husum store problemer. Blandt andet havde Vigerslev skud på stolperne, og som det ses på billedet her under ramte de også overliggeren efter en frisparksituation. Men midt i presset kom Husum med en kontraangreb, som endte med et flot langskud fra Paulo Hansen, som strøg lige ind under overliggeren til 1-1, hvilket var stillingen ved pausen.

IMG_2058

I anden halvleg kom Vigerslev igen foran efter 52 minutter, og så troede man, at hjemmeholdet ville bukke under. Men Martin Krøgers tropper ville det anderledes. Efter 82 minutter fik Husum igen bragt balance i regnskabet ved Daniel Bardrum, og i kampens overtid lykkedes det under stor jubel for de blå/hvide at score sejrsmålet til 3-2 ved Lasse Syndergaard. Et fantastisk comeback fra et godt kæmpende Husum mandskab, der med sejren røg op på andenpladsen i Serie 1 med maksimumpoint 9 for 3 kampe. Tårnby FF fører på en bedre målscore.

Næste kamp bliver lokalbraget onsdag den 9. september kl. 19 i Gadelandet mod Fix. Den kamp bør man komme til i god tid, da der utvivlsomt bliver mega knald på.