Martin Krøger får ønske assistenttræner til Husum

Husum Boldklub meddeler, at man har engageret den dygtige og meget erfarne Kim Olsson som ny assistent træner for 1. holdet.

– Det beviser endnu engang, at klubben hele tiden udvikler sig, og med denne aftale får vi endnu engang taget et skridt op af stigen, siger formand Johnny Nielsen til 2700-netavisen.

john ø

Johnny Nielsen – et skridt op af stigen

– Martin Krøger har haft et stort ønske om at tilknytte Kim i rollen som assistenttræner, og sammen kan de nu gå yderligere i dybden med den fantastiske trup.
Vi byder alle Kim velkommen til Husum Boldklub.

– I sommer valgte jeg at stoppe som træner i Boldklubben Rødovre, fortæller Kim Olsson. – Jeg ønskede ikke at være 1. holds træner med hovedansvaret. Mit job som leder kommer til at kræve specielt meget af mig, og det kan blive svært, da jeg samtidig har min kone og et fritidsfirma. Jeg fik en del tilbud, da jeg annoncerede, at jeg stoppede i Boldklubben Rødovre, og jeg har været åben omkring, at jeg ikke er vild med at bruge min weekend på kampe. Det har imidlertid gjort, at assistenttræner job ikke har hængt på træerne. Martin Krøger og jeg talte en del sammen i sidste sæson, hvor vi udvekslede informationer om andre hold, samt en faglig gang fodboldsnak. Så da Krøger ringede og spurgte, om jeg kunne tænke mig at være assistenttræner i Husum, var jeg ikke i tvivl om, at det var en god ide. Jeg så Husum mange gange i sidste sæson, og jeg syntes, at holdet har mange nuancer at spille på. Truppen er mega spændende, der er virkelig nogle profiler, samt en bred trup.

træner

Martin Krøger får ønske assistent træner

Jeg tror nok, at jeg kan byde ind med den viden, jeg besidder, og har også forventninger om at blive inspireret af klubben og af Krøger. Husum har det, jeg godt kan lide ved en klub, nemlig klub liv – ikke mindst til deres hjemmekampe siger Kim Olsson og slutter: – Jeg skrev i sidste sæson på Ligabold, at jeg så Krøger som en af de dygtigste trænere i serie 1, så det samarbejde Krøger har lagt op til, glæder jeg mig rigtig meget at komme i gang med.