Mathilde Falch i Pilegården på torsdag i næste uge

Hun debuterede i en alder af blot 23 år. Siden har hun udgivet yderligere to albums og er lige nu ude på en omfattende danmarksturné. Ligesom sin far har hun masser at fortælle og en stor kærlighed til rockmusikken. Hør hende i Kulturhuset Pilegården på torsdag den 23. marts kl. 20.

Mathilde Falch er en sangskriver med meget på hjerte. Hun fortæller ærligt om sin vej ud af misbrug, selvskader og anoreksi, og om hvor lykkelig hun er for at være sluppet ud af det. Hendes nærvær på scenen er unikt og stemningen intim og intens. Til tider er numrene stille, men for det meste er der fuld knald på med plads til både jam og sjove historier ved de ikke-iscenesatte, upolerede koncerter.

Mathilde Falchs debutalbum “Lad Mig Gå Fri” udkom tilbage i 2012. Hun har bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler, og samtidig har hun været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015. Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album “Alle Taler” udkom i oktober 2015, hvor det bl.a. blev udnævnt til “Ugens Album” på P4.

Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn demonstrerede den 26-årige Mathilde Falch, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop. Hendes rocklyd er melankolsk og alternativ uden at der bliver givet afkald på det melodiske. Albummet er indspillet med Mathildes faste band, der også̊ er med hende på landevejene: Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor). Et band der spiller forrygende godt sammen og som har et afsmittende godt humør og sammenhold på scenen.

Koncerten starter med support af en ung, lovende sanger og sangskriver, Stephanie Maria Jensen, man med stor sandsynlighed kommer til at høre meget mere til fremover.

 

Billetter koster 120 kr. i forsalg på Kulturhuset Pilegårdens hjemmeside.