Mere stand-up i Pilegården - Eskelund og Grau

Mandag den 29. august kl. 20 er det tid til endnu en aften med dansk stand-up i Kulturhuset Pilegården.

carsten_eskelund_anders_grauCarsten Eskelund og Anders Grau er på slap line, og det bliver ikke kedeligt. 

Førstnævnte har været en del af vores mediebillede i mange år, både som stand-up komiker, men også som radiovært og vært på DR2s historiespørgeleg “Quiz i en Hornlygte”. Han er en uhyre nærværende aktør, der ser det store i det små og formidler det på særdeles underholdende vis.  Man skal ikke bekymre sig for at blive svinet til, hvis man sidder på forreste række; det er slet ikke Carstens stil. Han er noget så sjældent som en inkluderende fyr i en branche berygtet for at pege fingre. I 2012 lavede han sit første soloshow, “Sådan een man selv griner af”, og for tiden arbejder han på et nyt. Carsten kan finde på at snakke om alt fra kærlighed til småborgerlighed, bestyrelsesarbejde i boligforeningen, det teknologiske fremskridts fordele og ulemper, samt menneskehedens tilsyneladende indbyggede evne til at komplicere ting for sig selv.

Egentlig var det stand-up komikeren Jacob Wilson, der stod på plakaten sammen med Carsten Eskelund, men i hans sted finder man denne aften Anders Grau. Nogle kender Anders Grau fra Zulu Comedy Galla, hvor han i 2013 også vandt talentprisen. Eller som sidekick i Det Alt For Store/Korte Linda P Show eller fra radioprogrammet Selskabet hver lørdag formiddag på P3.

Anders’ stil er helt unik og nytænkende, samtidig med at stemningen ved hans optrædender kan lede tankerne hen mod Niels Hausgaards fortællinger. Der er lette historier, som med udgangspunkt i dagligdagen, oftest udvikler sig i lettere absurde retninger. Hverdagen analyseres helt til bunds og krydres med neurotiske, fantasifulde bekymringer. Anders Grau er en stand-up komiker, det betaler sig at holde et godt øje med, for han er godt i gang med at skyde sig til tops indenfor genren.

Som sædvanlig er aftenens vært Valdemar Pustelnik.

Køber man billetter i forsalg på Pilegårdens hjemmeside koster de 90 kr. og 65 kr. for studerende. Køber man i døren er prisen 120 kr.