Flot Bo Henriksen farvel og stort tillykke til Hobro med oprykningen ..

Bo 2

Klar til sidste hjemmekamp som træner for Brønshøj. Det var en meget speciel oplevelse for Bo Henriksen.

FODBOLD: Kampen på Tingbjerg Ground søndag eftermiddag var på mange områder helt speciel. Det var Bo Henriksens sidste hjemmekamp som træner for Brønshøj – og gæsterne Hobro kunne sikre sig definitiv oprykning til Superligaen.

Derfor hvilede en tæt og intenst atmosfære på stadion, hvor Hobro mødte op med en pæn lille styrke tilhængere som opbakning. Men de fik sig lidt af en overraskelse, for det var hjemmeholdet, der fra starten slog tonen an. Flere store chancer kunne have givet en føring, men især Emil Berggreens forsøg kom ikke over stregen. Så 0-0 ved pausen kunne jyderne være mest tilfreds med.

Det var dog et lidt andet Hobro-hold der kom på banen til anden halvleg, og efter bare et par minutter fik gæsterne scoret til 1-0 ved Mads Justesen. Det gav jyderne ekstra tro på, at det kunne lykkes, og det virkede som om, de lige fik den ekstra gejst, der skulle til. Faktisk kunne det være blevet 2-0, men her var heldet med BB’erne.

Nedtællingen til kampens afslutning gav en nærmest ekstatisk stemning hos de tilrejsende jyder, og da fløjten lød, gik alt amok på Tingbjerg Ground. Og ikke mange BB’ere kunne andet end at klappe og glæde sig over Hobros triumf. Det de kom efter, fik de, og i betragtning af at holdet stort set det meste af turneringen har besat en af oprykningspladserne, må vi sige, det er fuldt fortjent.
Det er da også meget sjovt for dansk fodbold, at en by med omkring 12.000 indbyggere pludselig dukker op i landets bedste række. Ikke siden Herfølges triumf med det danske mesterskab for mange år siden, er dette sket.

2700-netavisen regner med  senere at bringe en større reportage fra Bo Henriksens farvel til de mange BB-tilhængere.